PC Varken PS5 Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,376
5070 ti sistem almayı planlıyorum. Yanına da ps5 slim bilkom garantili 0 almayı düşünüyorum ama üst segment pc varken almaya gerek var mı bilemiyorum. Ps sunumunda hep önceki oyunların remake remastered falan yayınladı bunlara gerek yok zaten pcde varlar. Konsol özel oyun aklıma sadece gta 6 geliyor başka da yok herhalde büyük oyun.

Pek de gerek yok gibi hocam sizin için, ps in en baba oyunları pc ye de geldi hep, gta 6 da çıksa birkaç ay sonra pc ye de gelecektir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
5070 ti sistem almayı planlıyorum. Yanına da ps5 slim bilkom garantili 0 almayı düşünüyorum ama üst segment pc varken almaya gerek var mı bilemiyorum. Ps sunumunda hep önceki oyunların remake remastered falan yayınladı bunlara gerek yok zaten pcde varlar. Konsol özel oyun aklıma sadece gta 6 geliyor başka da yok herhalde büyük oyun.
pc başkadır arkadaş kasayı sattı ps aldı tabi herkes bir değil ama sıkıldı pc alcam diyro şimdi

• Beğen
Konsol teknolojinin en büyük düşmanıdır, grafikleri kısarlar 30 fps oyun oynatırlar fps oyunu tarzı isabet alman gereken şeylerde oyuncuya otomatik nişan imkanı sunup yetenek olayını ortadan kaldırırlar pc candır hiç konsolu düşünme bile

Konsola 2 sene beklenmeyecek kadar güzel oyun çıkmıyor artık. Bu nesil böyle gider gibi.

• Beğen
Konsolun tadı ayrı para varsa alınır

• Beğen
Xbox al daha mantıklı gamepass ultimate alıp pc de de kullanırsın PS oyunları zaten PC de var PS ye gerek yok

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri