Neler Yeni

Pc ve Konsol Oyunu oynamak çocuk işi değil mi?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Ben böyle düşünüyorum... Ama sözüm oyun üzerine mesleği olup, oyun üretimi, tasarımı gibi profesyonel çalışanlara değil tabi... Bir de daha üst seviye animasyon ve similasyon tasarlayanlar var, onlar zaten bu işin pirleri, hani hem askeri similasyonlar hem de uluslararası yarışmalarda rol alanları diyorum. Öbür türlü pc ve konsol oyunları ile vakit öldürmek bana mantıklı daha doğrusu kazançlı gelmiyor. Ne öğreniyorum, ne kadar para kazanıyorum, bana ne faydası var diye sorduğumda hiç bir cevap alamıyorum.

Ben de küçüklüğümde konsol ve pc oyunlarına biraz bağımlı idim ama derslerim kötüleşince hepsini bir daha geri dönmemek için sattım veya satamadıklarımı da kırdım. Bunun gerçekten bana tahmin bile edemediğim faydaları oldu, peşi sıra bir sürü sınav başarısı ve meslek edinimi... Şimdi de öğrendiğim matematik ve istatistik bilgisi ile borsa oynuyorum arada :p Aslında bu da tehlikeli ama zarar etmedikçe, zarar ettiğiniz an hemen bırakmalı, zarar etmemek için de tüm hünerinizi ve bilginizi kullanmak gerekli. Böyle işte, haksız mıyım?

Top Bottom