Neler Yeni

Çözüldü✓ Pc ye trojan virüsü girdi

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
İblis oyununu steamden alıcaktım ,arkadaşlarımda crack var dedi alma para verme dedi ve rar olarak indirdiğimde ne oyun çıktı ,nede bişey sadece gelen trojan virüsüydü buyrun görseli ,bıraktım diğerkinler cheat engine gibi programlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaldırmalımıyım şuan ellemedim otomatik silinecek yazıldığı için
Hocam aynısı benim başıma geldi Bilgisayara trojan girdi format attım fakat bilgileri çoktan almışlardı yaklaşık 1 ay sonra Instagram hesabımdan 500-1000 kişi takip edildi hesaplarım çalındı size tavsiyem Hesap şifrelerinizi değiştirin.

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Tmm sıkıntı yok birde SSD okuma yazma sorun varmı baksana

Hocam aynısı benim başıma geldi Bilgisayara trojan girdi format attım fakat bilgileri çoktan almışlardı yaklaşık 1 ay sonra Instagram hesabımdan 500-1000 kişi takip edildi hesaplarım çalındı size tavsiyem Hesap şifrelerinizi değiştirin.
virüs dosyası şuanda pc de yok

Ekler

• Ekran Görüntüsü (306).png
    Ekran Görüntüsü (306).png
    33.3 KB · Hit: 45

Berkarda

80+ Silver

virüs dosyası şuanda pc de yok
Tmm Kaspersky ile sil bişi olmaz ucuz oyunları indirirken kontrol et 1 kere 250 yukarı oyunlarda 3 5 kere kontrol et

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Tmm Kaspersky ile sil bişi olmaz ucuz oyunları indirirken kontrol et 1 kere 250 yukarı oyunlarda 3 5 kere kontrol et
Kaspersky deneme sürümü doldu silemiyorum başka deneme sürümü antivirüs programı varmıdır

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Kaspersky paralı almanı öneririm ve öneri ESET , Avast hangisi indirirsen indir
deneme sürümüm bitti gelişmiş pakete geçtim kaspersky ınternet security faydalı olursa yıllık alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Ateistlere göre yargılayacak tanrı yokya kul hakkı yok demek onu demek istedim
Kul hakkı dediğin şey şuanki durumda emeğe saygı değil mi? Bu dünyada milyonlarca müslüman olmayan insan var bu söylediğin kul hakkı onlar içinde yok ama onlar oyunları bedava indirmiyor sözde müslüman ülke dediğiniz Türkiye en çok crakli uygulama kullanan ülke burda bir terslik yok mu bu kadar müslüman varken Allaha inanan varken niye en çok biz crackli uygulama kullanıyoruz ?

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Kaspersky paralı almanı öneririm ve öneri ESET , Avast hangisi indirirsen indir
Kaspersky aldım Desteğin için çok teşekkür ederim dostum şuanda tam tarama yapıyorum.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kaspersky aldım Desteğin için çok teşekkür ederim dostum şuanda tam tarama yapıyorum.
Bence bidaha crackli birsey indirme ve baskasindan gelen linklere tıklama tikliycaksan kontroll et harf degistiriyorlar bazen ama kaspersky önler açtirtmaz guvenli olmayan sitelere sokmuyor

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Bence bidaha crackli birsey indirme ve baskasindan gelen linklere tıklama tikliycaksan kontroll et harf degistiriyorlar bazen ama kaspersky önler açtirtmaz guvenli olmayan sitelere sokmuyor
Sonuç bu şekilde sıkıntı çıkarmı ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (308).png
    Ekran Görüntüsü (308).png
    26.1 KB · Hit: 42
Top Bottom