Çözüldü✓ Pc ye trojan virüsü girdi

Cihan-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
İblis oyununu steamden alıcaktım ,arkadaşlarımda crack var dedi alma para verme dedi ve rar olarak indirdiğimde ne oyun çıktı ,nede bişey sadece gelen trojan virüsüydü buyrun görseli ,bıraktım diğerkinler cheat engine gibi programlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaldırmalımıyım şuan ellemedim otomatik silinecek yazıldığı için

Ekler

• Ekran Görüntüsü (302).png
    Ekran Görüntüsü (302).png
    275.5 KB · Hit: 108
Arkadaşların nasıl indireleceği hakkında fikir vermedi mi?

Kaspersky indir ondan tarama yap komple siler

İlk önce h.o virüs PC ele geçirmiş ise gg ve Kaspersky yükleyin temizleyin hem crack indirip hem virüs kapıp burada yazıyorsunuz neyse bundan sonra her crack indirmeyin ve tarama yapıp açın .exe yoksa PC gg dua et memz değil ve PC yeniden başlatın silinmişmi sonra Kaspersky yükleyin silinmemiş ise

Sadece rar içeriği mi çıkarıldı yoksa çıkarıldıktan sonra içerisindeki bir exe çalıştırıldı mı?

O zipdeki virüs.exe umarım açmadın

İlk önce h.o virüs PC ele geçirmiş ise gg ve Kaspersky yükleyin temizleyin hem crack indirip hem virüs kapıp burada yazıyorsunuz neyse bundan sonra her crack indirmeyin ve tarama yapıp açın .exe yoksa PC gg dua et memz değil ve PC yeniden başlatın silinmişmi sonra Kaspersky yükleyin silinmemiş ise
Buraya yazıyorsunuz derken ? sorunumu yazıyorum. gör geç cevap vermek zorunda değilsin.

Sadece rar içeriği mi çıkarıldı yoksa çıkarıldıktan sonra içerisindeki bir exe çalıştırıldı mı?
Hayır setup exe yi çalıştırmadım tıkladım ama çalıştırmadım rar da şifre vardı.

Demek istediğim size oyun yapımcı oyun yapıyor ve emek karşılık olarak para ödemen lazım bu kul hakkı eğer ateist isen isteğin gibi indir bedava her oyunu

Buraya yazıyorsunuz derken ? sorunumu yazıyorum. gör geç cevap vermek zorunda değilsin.

Hayır setup exe yi çalıştırmadım tıkladım ama çalıştırmadım rar da şifre vardı.
Exe çalıştırmadıysan çok bir şey olacağını sanmıyorum, karantinaya da alınmış zaten.

Exe çalıştırmadıysan çok bir şey olacağını sanmıyorum, karantinaya da alınmış zaten.
kaldır a bastım tehdit kaldırıldı veyatta geri yüklendi yazıyor

Demek istediğim size oyun yapımcı oyun yapıyor ve emek karşılık olarak para ödemen lazım bu kul hakkı eğer ateist isen isteğin gibi indir bedava her oyunu
Hayır dostum genellikle crack indirmem ve iblis kolay bitirilebilen oyun 1 saat sürmüyor bile bende neden 18.50 vereyim dedim keşkede verseydim böyle olucağına.

Virüsün olduğu dosya temp deymiş ve dosya adını bulduğum zaman çıkmadı.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (304).png
    Ekran Görüntüsü (304).png
    76.1 KB · Hit: 65
kaldır a bastım tehdit kaldırıldı veyatta geri yüklendi yazıyor

Hayır dostum genellikle crack indirmem ve iblis kolay bitirilebilen oyun 1 saat sürmüyor bile bende neden 18.50 vereyim dedim keşkede verseydim böyle olucağına.
CPU ve gpu kullanıma bak mining vb durum varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,291
Üyeler
198,095
Son üye
H3rmes
Geri