Neler Yeni

Çözüldü✓ Pc ye yükseltme yaptım donma, takılma yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
Yukarida bahsettiklerim sorunu cozmediyse yeni ram arızalı demektir
Dram vdd ve vddq vardı onlar 1.25 idi onları 1.2 ye çektim biosa atmaya başladı tekrar 1.25 yaptım düzeldi. sonra da asıl dediğiniz ram voltaj ayarını buldum o da 1.12 imiş ama ona bir daha dokunmadım yine de onu 1.13 veya 1.14 yapayım mı? Bir sorun oluşurumu? Bu arada takılma şöyle masaüstünde ilk açıldığında yapıyor(pcyi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu) cs de ise anlık fps düşüşü oluyor. dün rdr2 ye girdim bir takılma görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
1.15 yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da ufak ufak arttır 1.13 1.14 sonra 1.15 olmadı 1.16

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Windowsun ram testini yaptım hata olmadığını söyledi büyük ihtimal ramde bir şey yok dediğiniz şeyi yapıcam umarım düzelir
GSkill marka ram öneririm şahsen Corsair e eşdeğer ve ram uyumlululğu konusunda Corsair den daha iyidir. Kingston dan bile daha iyidir XMP konusunda uyumlulukta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
GSkill marka ram öneririm şahsen Corsair e eşdeğer ve ram uyumlululğu konusunda Corsair den daha iyidir. Kingston dan bile daha iyidir XMP konusunda uyumlulukta.
Hazır sistem pc almıştım fiyat performans olarak bu vardı. Yine de öneriniz için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
Konustuklarimizi uygulayın.
İse yaramazsa bios default yapıp xmp yi açın. Voltajlara dokunmadan xmp hizini 100Mhz aşağı seçin. Olay çözülür.
Hocam dediklerinizi yaptım oyunlarda şuan bi sıkıntı yaşamadım cs de rdr2 de denedim rdryi 2k full ayarlarda oyuyodum zaten yinede bir takılma mevcut değil sadece pc açıldığında masaüstünde takılma var ona da yapcak bir şey yok oyunlarda takılmasın yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom