Neler Yeni

PC yi alali 1 hafta oldu csgo da takılı kalıyor

Anonimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şafak özgan
pc yi daha yeni aldım 1 hafta ya oldu ya olmadı csgo da rekabetçide birden ekran takılı kalıyor quit atmak zorunda kalıyorum işin garip yani arkadan oyun sesleri ve mic de sesler gelmeye devam ediyor
oyundan düşgümü söylüyor adam ve ben bunu duyuyorum bu neyden alakalıdır sistemsel bi sıkıntı mı oyun ile alakalı mı sinir bozucu bi durum önemli yerlerde düşüyorum bu şekilde

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
PC yi daha yeni aldım 1 hafta ya oldu ya olmadı csgo da rekabetçide birden ekran takılı kalıyor quit atmak zorunda kalıyorum işin garip yani arkadan oyun sesleri ve mic de sesler gelmeye devam ediyor
oyundan düşgümü söylüyor adam ve ben bunu duyuyorum bu neyden alakalıdır sistemsel bi sıkıntı mı oyun ile alakalı mı sinir bozucu bi durum önemli yerlerde düşüyorum bu şekilde
Monitörden olabilir sorun, monitörün ney?

Rammstein

80+ Silver
PC yi daha yeni aldım 1 hafta ya oldu ya olmadı csgo da rekabetçide birden ekran takılı kalıyor quit atmak zorunda kalıyorum işin garip yani arkadan oyun sesleri ve mic de sesler gelmeye devam ediyor
Oyun dosyalarını doğrula, sadece CS GO' da oluyorsa sistemsel değildir.

Anonimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şafak özgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörden olabilir sorun, monitörün ney?
monitör eski bi monitör zaten vga hdmı donüştürücü ara kablo ile kullanıyorum ama o yuzden midir ki
samsung syncmaster 943nw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece CS GO'da mı bu sorun mevcut?
daha farklı oyunlarda deneme fırsatım olmadı bugun valorantı ındırıyorum suan onda olacak mı bakacagım

Oyun dosyalarını doğrula, sadece CS GO' da oluyorsa sistemsel değildir.
farklı bi oyunda denemedım daha dosyaları dogrularsam bu problem ortadan kalkar mı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
monitör eski bi monitör zaten vga hdmı donüştürücü ara kablo ile kullanıyorum ama o yuzden midir ki
samsung syncmaster 943nw

daha farklı oyunlarda deneme fırsatım olmadı bugun valorantı ındırıyorum suan onda olacak mı bakacagım
Dostum sadece cs go da oluyorsa ozamn sorunun monitörden kaynaklandığını zannetmiyorum. Ama bir çok oyunda oluyorsa bu monitörde kullanılan dönüştürücüler çok sık sıkıntı yaratabiliyor. Sorun dönüşütürücüden kaynaklanıyor olabilir.

Anonimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şafak özgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sadece cs go da oluyorsa ozamn sorunun monitörden kaynaklandığını zannetmiyorum. Ama bir çok oyunda oluyorsa bu monitörde kullanılan dönüştürücüler çok sık sıkıntı yaratabiliyor. Sorun dönüşütürücüden kaynaklanıyor olabilir.
yani eğer monitörden de en azından içim şu yönde rahat olur sistem de pc de sıkıntı yok diye daha yeni aldım böyle bir sııkıntıyla ugrasmak istemem diger oyunlardada deneyecegım olmazsa csgo ile kaynaklı oldugunu düşünüyorum

Sadece CS GO'da mı bu sorun mevcut?
Usta daha denemedim valorant iniyor suanda ordada böyle bir sıkıntı olur mu deneyecegim şimdi

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
2 ihtimal var
Ya cs go da sıkıntı vardır steamden dosya doğrulama yapın
Ya dönüştürücü bozuktur her oyunda böyle oluyorsa değiştirip deneyin

ventioNN

80+ Platinum
yani eğer monitörden de en azından içim şu yönde rahat olur sistem de PC de sıkıntı yok diye daha yeni aldım böyle bir sııkıntıyla ugrasmak istemem diger oyunlardada deneyecegım olmazsa csgo ile kaynaklı oldugunu düşünüyorum

Usta daha denemedim valorant iniyor suanda ordada böyle bir sıkıntı olur mu deneyecegim şimdi
Denemeden bilemeyiz,denemelisin.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
yani eğer monitörden de en azından içim şu yönde rahat olur sistem de PC de sıkıntı yok diye daha yeni aldım böyle bir sııkıntıyla ugrasmak istemem diger oyunlardada deneyecegım olmazsa csgo ile kaynaklı oldugunu düşünüyorum

Ecet diğer oyunlardada bi dene ona göre dönüşütürücüyü değiştir, yada en iyi ucu uyan bir kablo al daha kesin ve iyi çözüm olur. Hepsi işe yaramazsa sorun sistemde olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,261
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom