PC yi her açtığımda ekrana siyah izler gelmesi

Reaksiyon skoru
0
Arkdaşalar lütfen yardım PcYi her açtığımda ilk 1-2 dakika ekrana siyah izler gelip gidiyor sonra hiç gelmiyor. Siyah izden kastığım 1 saniyeliğine geliyor gidiyor. Sorun nede ola bilir? Monitörümlemi yoksa Pcmle alakalı mı lütfen yardım. Oyunlarda editlerde falan sorun olmuyor ( Isınma ve b.) Lütfen yardım

Görüntüsünü paylaşır mısın ?

Farklı bir kabloyla denedin mi ?

Merhaba, ramleri yuvadan söküp varsa silgi ile çok bastırmadan temizleyip tekrar takabilir misin?

Görüntüsünü paylaşır mısın ?

Farklı bir kabloyla denedin mi ?
Yukarıdaki siyah hatta dikkat edin hocam onu kast ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, ramleri yuvadan söküp varsa silgi ile çok bastırmadan temizleyip tekrar takabilir misin?
Hocam pc tozlu evet, fakat pek fazla anlamadığımdan biraz korkuyorum açıkçası sökmeye

Ekler

• InShot_20250409_173718064.jpg
    InShot_20250409_173718064.jpg
    2.9 MB · Hit: 15
Son düzenleme:
Monitörün içindeki aydınlatma ampuller eskimiş olabilir. Gittiği yere kadar kullan. Tamir sonrası kasayı iyi kapatamıyorlar ve kötü görünüyor. Hepten kararırsa yenisini alırsın.

Monitörün içindeki aydınlatma ampuller eskimiş olabilir. Gittiği yere kadar kullan. Tamir sonrası kasayı iyi kapatamıyorlar ve kötü görünüyor. Hepten kararırsa yenisini alırsın.
Yani sorun monitörde diyorsunuz değil mi hocam? Ekran kartımda Falan bir sorun olur mu?

Geri