Neler Yeni

PC yi kapatiyorum fakat içinde hala ışık yanıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Hüseyin Bülbül
IMG_20211120_071934.jpg
Arkadaslar günaydınlar. Bilgisayarı kapattığımda bu ışık sürekli var güç hala devam ediyor klavye ve mouse da ışıklar yanmaya devam ediyor sürekli. Kendi kendine belki söner dedim ama hiç sönmedi bende o yüzden PC yi kapattıktan sonra power tuşunu kapatıyorum bu neden oluyor ve power tuşuna basmayı doğru buluyor musunuz? Kasayı soracak olursanız DA-S2

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Alıntıyı görüntüleArkadaslar günaydınlar. Bilgisayarı kapattığımda bu ışık sürekli var güç hala devam ediyor klavye ve mouse da ışıklar yanmaya devam ediyor sürekli. Kendi kendine belki söner dedim ama hiç sönmedi bende o yüzden PC yi kapattıktan sonra power tuşunu kapatıyorum bu neden oluyor ve power tuşuna basmayı doğru buluyor musunuz? Kasayı soracak olursanız DA-S2
Fişi çek ?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Anakartın akım koruması o yanıp söner, normal

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Normal. Power tuşunu kapamaktan da bir şey olmaz zaten pc kapalıymış.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ana karttaki yanıp sönen turuncu ışık ile ekran kartındaki beyaz ışık açık kalıyor. Normal.

167_Bn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkan
Alıntıyı görüntüleArkadaslar günaydınlar. Bilgisayarı kapattığımda bu ışık sürekli var güç hala devam ediyor klavye ve mouse da ışıklar yanmaya devam ediyor sürekli. Kendi kendine belki söner dedim ama hiç sönmedi bende o yüzden PC yi kapattıktan sonra power tuşunu kapatıyorum bu neden oluyor ve power tuşuna basmayı doğru buluyor musunuz? Kasayı soracak olursanız DA-S2
Aynı anakartı ben de kullanıyorum normal bir şey sanırım,fişi çekmen yeterli

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Biostan erp’yi kapatıp dene istersen. Benim de usbler çalışmaya devam ediyordu, erp kapattım düzeldi.

Top Bottom