Neler Yeni

pc yi kurdum herkese teşekkürleeer

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ozan Aksu
arkadaşlar yeni bilgisayar alırken hiçbir konuyla ilgili bilgim yoktu ne almalıyım nasıl yapmalıyım daha uygun nasıl olur DA foruma üye oldum ve sonra o kadar güzel bir şekilde yönlendirme yaptınızki pc ler eledik fikirler verdiniz tamamen sizin bilgilerinizle yardımlarınızla aldım öyleki driver kurulumlarına kadar yardım ettiniz herkese çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olması dileğiyle güzel insanlar 🤗

Ekler

• 48931D78-315A-49B5-AABA-FEC286D4B0FF.jpeg
    48931D78-315A-49B5-AABA-FEC286D4B0FF.jpeg
    1.7 MB · Hit: 62

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
arkadaşlar yeni bilgisayar alırken hiçbir konuyla ilgili bilgim yoktu ne almalıyım nasıl yapmalıyım daha uygun nasıl olur DA foruma üye oldum ve sonra o kadar güzel bir şekilde yönlendirme yaptınızki pc ler eledik fikirler verdiniz tamamen sizin bilgilerinizle yardımlarınızla aldım öyleki driver kurulumlarına kadar yardım ettiniz herkese çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olması dileğiyle güzel insanlar 🤗
Hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
owellllllll
Güle güle kullan bende almayı düşünüyorum sistem nasıl kaç K yA kurdun

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
masanı nerden aldın bu tarz masa arıyorum varmı bildiğin?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun

The Batman

80+ Silver
Hayirli olsun ah benim ailemde bi türlü anlamiyor oyunlarin kötü birsey olmadigini her türlü karsilar :(

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ozan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güle güle kullan bende almayı düşünüyorum sistem nasıl kaç K yA kurdun
teşekkür ederim 15 k ya aldım kasayı itopyadan bbl pro modeli hazır sistem ekranla beraber 17.5 k ya geldi msi mech rx6600xt i5 11400f

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O kulaklığı kullanırken dikkat et cart diye ikiye ayrılıyor.

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ozan Aksu
Hayirli olsun ah benim ailemde bi türlü anlamiyor oyunlarin kötü birsey olmadigini her türlü karsilar :(
ya malesef yani bende 27 yaşına geldim maddi olarak hiçbir beklentim yok onlardan bana bile hala söyleniyorlar bunun bir keyif olduğunu malesef eski topraklara anlatmak biraz zor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

masanı nerden aldın bu tarz masa arıyorum varmı bildiğin?
bauhaus dan almıştım ama 2 sene oldu sanırım alalı yoksada yakın bir model olabilir veya ADORE markası direkt satış yapıyosa orayada bakabilirsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,508
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yardımım dokunmadı sanırım ama hayırlı olsun, fotoğraf mükemmel duruyor.

Top Bottom