Hissiyat için demiyor???Bnce ekran karti ve depolama upgrade i yapip gamepad ile ayni hissiyatı alabilirsiniz
Hissiyat için demiyor???Bnce ekran karti ve depolama upgrade i yapip gamepad ile ayni hissiyatı alabilirsiniz
Hissiyatı icin demiyorsa xbox a gerek yok bnceHissiyat için demiyor???
Hangisi daha iyi olur diyor, yani series s mi daha iyi performans verir şuan ki pcsi ve yapacağı upgrade mi diyor, bu arkadaşa series s daha iyi performans verir ve daha uzun süre götürür.Hissiyatı icin demiyorsa xbox a gerek yok bnce
Hissiyat için demiyor???
Hissiyatı icin demiyorsa xbox a gerek yok bnce
Pc de hemen hemen herşeyimi karşılıyor lakin bazı oyunlar da baya hile vs gördüğüm için Xbox cazip geldiHocam Xbox'a gerek yok sadece daha yüksek kapasiteli bir ssd ve biraz daha güçlü bir ekran kartı alsanız yeter bence.
Öyle oyunlar bna göre değil daha çok Fifa benzeri oyunları oynuyorumKankam işin en önemli noktası oynadığın oyunlar. Popüler rekabetçi oyunları çok oynuyorsan (LoL, CS:GO, Valorant vb.) konsol seni sıkabilir. Ama daha geniş bir oyun yelpazen, gamepassta olmayan oyunlara verecek biraz paran, bir iki de seninle oynayacak arkadaşın varsa konsolu kesinlikle tavsiye ederim
UpdateMerhaba arkadaşlar
Başlıkta yazdığı gibi Pcyi upgrade yapmak mı yoksa xbox series s mi almak mı karar veremedim birkaç fikir vererek yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler
İ5 10400f
1660s
Biostar h410mh
16GB ram
240GB ssd
UpgradeUpdate
O zaman net konsol öneririm.Öyle oyunlar bna göre değil daha çok Fifa benzeri oyunları oynuyorum
Series s öyle çok muazzam bir cihaz değil, sadece yeni olması avantaj yoksa ps4 pro vs gücünde.Merak ettiğim şu Xbox series s 2 3 sene sonra bi düşüklüğü olur mu?
Hacı pek sanmıyorum şuan Microsoft gözünden düşürmez yatırıma devam eder. Hem firma satın alımları devam ediyor ve bu yıl için büyük çaplı oyunlar değil daha ufak oyunlar yapmak hedefimiz demişti. Yani gelecekte AAA oyunlar göreceğiz yeni. Bir de xboxun ekosistemi tam oturmamıştı ancak garanti gözüküyordu oturması. Ps plus yüzünden sarsıldı. Oraya da daha fazla yatırım gelir diye düşünüyorum. Yani tahminimce daha 5 yıla yakın süre boyunca güncelliğini koruyacaktır.Merak ettiğim şu Xbox series s 2 3 sene sonra bi düşüklüğü olur mu?
Mesela fazla talep görmediği için fiyatları düşmesi,oyun çıkmaması konsola vb.
Fiyatların da düşeceğini pek sanmıyorum açıkçası.Merak ettiğim şu Xbox series s 2 3 sene sonra bi düşüklüğü olur mu?
Mesela fazla talep görmediği için fiyatları düşmesi,oyun çıkmaması konsola vb.