Neler Yeni

Pc yi upgrade yapmak mı xbox serles s mi almak

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Hocam Xbox'a gerek yok sadece daha yüksek kapasiteli bir ssd ve biraz daha güçlü bir ekran kartı alsanız yeter bence.

121709

80+ Silver
Hissiyatı icin demiyorsa xbox a gerek yok bnce
Hangisi daha iyi olur diyor, yani series s mi daha iyi performans verir şuan ki pcsi ve yapacağı upgrade mi diyor, bu arkadaşa series s daha iyi performans verir ve daha uzun süre götürür.

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
Kankam işin en önemli noktası oynadığın oyunlar. Popüler rekabetçi oyunları çok oynuyorsan (LoL, CS:GO, Valorant vb.) konsol seni sıkabilir. Ama daha geniş bir oyun yelpazen, gamepassta olmayan oyunlara verecek biraz paran, bir iki de seninle oynayacak arkadaşın varsa konsolu kesinlikle tavsiye ederim.

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
Kankam işin en önemli noktası oynadığın oyunlar. Popüler rekabetçi oyunları çok oynuyorsan (LoL, CS:GO, Valorant vb.) konsol seni sıkabilir. Ama daha geniş bir oyun yelpazen, gamepassta olmayan oyunlara verecek biraz paran, bir iki de seninle oynayacak arkadaşın varsa konsolu kesinlikle tavsiye ederim
Öyle oyunlar bna göre değil daha çok Fifa benzeri oyunları oynuyorum

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Merhaba arkadaşlar
Başlıkta yazdığı gibi Pcyi upgrade yapmak mı yoksa xbox series s mi almak mı karar veremedim birkaç fikir vererek yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler

İ5 10400f
1660s
Biostar h410mh
16GB ram
240GB ssd
Update

121709

80+ Silver
Merak ettiğim şu Xbox series s 2 3 sene sonra bi düşüklüğü olur mu?
Series s öyle çok muazzam bir cihaz değil, sadece yeni olması avantaj yoksa ps4 pro vs gücünde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
Mesela fazla talep görmediği için fiyatları düşmesi,oyun çıkmaması konsola vb.
Hacı pek sanmıyorum şuan Microsoft gözünden düşürmez yatırıma devam eder. Hem firma satın alımları devam ediyor ve bu yıl için büyük çaplı oyunlar değil daha ufak oyunlar yapmak hedefimiz demişti. Yani gelecekte AAA oyunlar göreceğiz yeni. Bir de xboxun ekosistemi tam oturmamıştı ancak garanti gözüküyordu oturması. Ps plus yüzünden sarsıldı. Oraya da daha fazla yatırım gelir diye düşünüyorum. Yani tahminimce daha 5 yıla yakın süre boyunca güncelliğini koruyacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela fazla talep görmediği için fiyatları düşmesi,oyun çıkmaması konsola vb.
Fiyatların da düşeceğini pek sanmıyorum açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom