Pc yi upgrade yapmak mı xbox serles s mi almak

Hocam Xbox'a gerek yok sadece daha yüksek kapasiteli bir ssd ve biraz daha güçlü bir ekran kartı alsanız yeter bence.

Hissiyatı icin demiyorsa xbox a gerek yok bnce
Hangisi daha iyi olur diyor, yani series s mi daha iyi performans verir şuan ki pcsi ve yapacağı upgrade mi diyor, bu arkadaşa series s daha iyi performans verir ve daha uzun süre götürür.

Kankam işin en önemli noktası oynadığın oyunlar. Popüler rekabetçi oyunları çok oynuyorsan (LoL, CS:GO, Valorant vb.) konsol seni sıkabilir. Ama daha geniş bir oyun yelpazen, gamepassta olmayan oyunlara verecek biraz paran, bir iki de seninle oynayacak arkadaşın varsa konsolu kesinlikle tavsiye ederim.

Kankam işin en önemli noktası oynadığın oyunlar. Popüler rekabetçi oyunları çok oynuyorsan (LoL, CS:GO, Valorant vb.) konsol seni sıkabilir. Ama daha geniş bir oyun yelpazen, gamepassta olmayan oyunlara verecek biraz paran, bir iki de seninle oynayacak arkadaşın varsa konsolu kesinlikle tavsiye ederim
Öyle oyunlar bna göre değil daha çok Fifa benzeri oyunları oynuyorum

Merak ettiğim şu Xbox series s 2 3 sene sonra bi düşüklüğü olur mu?
Series s öyle çok muazzam bir cihaz değil, sadece yeni olması avantaj yoksa ps4 pro vs gücünde.

Mesela fazla talep görmediği için fiyatları düşmesi,oyun çıkmaması konsola vb.
Hacı pek sanmıyorum şuan Microsoft gözünden düşürmez yatırıma devam eder. Hem firma satın alımları devam ediyor ve bu yıl için büyük çaplı oyunlar değil daha ufak oyunlar yapmak hedefimiz demişti. Yani gelecekte AAA oyunlar göreceğiz yeni. Bir de xboxun ekosistemi tam oturmamıştı ancak garanti gözüküyordu oturması. Ps plus yüzünden sarsıldı. Oraya da daha fazla yatırım gelir diye düşünüyorum. Yani tahminimce daha 5 yıla yakın süre boyunca güncelliğini koruyacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela fazla talep görmediği için fiyatları düşmesi,oyun çıkmaması konsola vb.
Fiyatların da düşeceğini pek sanmıyorum açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,899
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri