Bilgisayarı kapatıp fişten çekin ardından anakartın en aşağı kısmında jbat1 yazan 2 pin göreceksin o 2 pini bir tornavida yardımıyla birbirine 5-10 saniye değdirin sonra bilgisayarı açın.merhaba msı pro b650s wifi anakart ımda ryzen 7 7800x3d işlemcimle curve optimizer negatif 10 yaptım ve profil expo açtım anakartta kırmızı cpu dram sarı yanıyor ne yapmalıyım?
pc acilmiyor nasıl sıfırlicam?BIOS sıfırla.
@Emre Zengin
daha demin acılmıstı win icin 1. olarak flash ı sectim biosu kapattım şimdi yine aynı sey ile karsı karşıyayımpc acilmiyor nasıl sıfırlicam?
Fişten çek, BIOS pilini çıkar 5 dakika bekle sonra tak. Düzelmezse yaz.pc acilmiyor nasıl sıfırlicam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha demin acılmıstı win icin 1. olarak flash ı sectim biosu kapattım şimdi yine aynı sey ile karsı karşıyayım
hemen deniyeyimFişten çek, BIOS pilini çıkar 5 dakika bekle sonra tak. Düzelmezse yaz.
öyle birsey göremedimBilgisayarı kapatıp fişten çekin ardından anakartın en aşağı kısmında jbat1 yazan 2 pin göreceksin o 2 pini bir tornavida yardımıyla birbirine 5-10 saniye değdirin sonra bilgisayarı açın.
tamamdır gördüm olmazsa denicegimhemen deniyeyim
öyle birsey göremedim
expo acınca da aynı sey oluyorhemen deniyeyim
öyle birsey göremedim
tamamdır gördüm olmazsa denicegim
cpu geciyor da dram hatası bir türlü gecmedi napmam lazım?
duzelmisti o kırmızı ısık vs. ama bi format atıcam dedim storageyi usb bellek sectim o hata geldi yine ben cozemedimhemen deniyeyim
öyle birsey göremedim
expo acınca da aynı sey oluyor
pc acıldı suan ama hdd hep %100 de ben anlamadım okdr win kurdum ilk defa bunu yaşıyorumhemen deniyeyim
öyle birsey göremedim
duzelmisti o kırmızı ısık vs. ama bi format atıcam dedim storageyi usb bellek sectim o hata geldi yine ben cozemedim
hdd ne hocam 7800x3d ye paran var ama ssd alamadın mıpc acıldı suan ama hdd hep %100 de ben anlamadım okdr win kurdum ilk defa bunu yaşıyorum
hdd ne hocam ssd alsana 2000'li yıllardahemen deniyeyim
öyle birsey göremedim
duzelmisti o kırmızı ısık vs. ama bi format atıcam dedim storageyi usb bellek sectim o hata geldi yine ben cozemedim
pc acıldı suan ama hdd hep %100 de ben anlamadım okdr win kurdum ilk defa bun
alıcam zaten bi 10-20 gune dayıcım m2 bi sen akıllısınhdd ne hocam ssd alsana 2000'li yıllarda