Pc Zaart Diyip Dondu

NeonPeekr

80+
Reaksiyon skoru
164
beyler ödüm koptu niye böyle yapıyor yeni toplamıştım sıfır format falan atmıştım
xeon e3 1260l
r7 240 1 gb
gigabyte p61 anakart
4x2 hyperx ram ddr3 1333 mhz
vidyo

tarihi esere kaldırılmasına bikaç yıl kalmış

res atıp tekrar açtığında pcyi aynısı oluyor mu yoksa ilk mi 1 kez felan mı oldu

tarih eser kaçakçılığında hapse girersin bence sil videoyu

tekrar olursa yazarsın ozaman bakarız duruma

hocam bılgısayar cok eski ya

Ya niye videonun ekran kaydını aldın, direkt videoyu paylaşsana.

Bu tarz kitlenmelerin bir numaralı sebebi ram arızasıdır, ramı sök iyice temizle toz v.s olmasın, geçenlerde her gün aktif kullandığım bilgisayarım birkaç kere kitlenip mavi ekran verip kapandı, ram testi temiz çıkmasına rağmen devam edince, uzun zamandır temizlemediğim için muhtemelen soket pislenmiş, temizledim taktım sorun çözüldü, ama senin pc aşırı eski anakarttan işlemciye her şeyde sorun olabilir, ram ve güç kaynağını test ederek kontrol etmeye başla.

Ya niye videonun ekran kaydını aldın, direkt videoyu paylaşsana.
sorun oldu paylaşamadım
Post automatically merged:

Bu tarz kitlenmelerin bir numaralı sebebi ram arızasıdır, ramı sök iyice temizle toz v.s olmasın, geçenlerde her gün aktif kullandığım bilgisayarım birkaç kere kitlenip mavi ekran verip kapandı, ram testi temiz çıkmasına rağmen devam edince, uzun zamandır temizlemediğim için muhtemelen soket pislenmiş, temizledim taktım sorun çözüldü, ama senin pc aşırı eski anakarttan işlemciye her şeyde sorun olabilir, ram ve güç kaynağını test ederek kontrol etmeye başla.
teşekkürler

zaart sesini bi atsana kanka ona göre cevap verelim

bende geçenlerde kasama bakım yaptığımda yaşadım ram slotunu ve ramleri temizlemen gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,897
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri