Wattman arızası gibi. MSI Afterburner indirip Core clock ayarını -100 mhz kısıp dener misin?Arkadaşlar Donanım Arşivinin 4 ay önce videosunu çektiği 6999 TL lik pc yi satın aldım 2 3 aydır bi oyuna veya youtubeye falan girdiğimde ekran gidiyor kasadaki yeniden başlat tuşundan yeniden başlatıyorum açıldığında ekran kartı kendini devreden çıkarmış oluyor pc yi kullanamıyorum 2 kez itopyaya gönderdim sorun yok dediler ne yapıcam biraz araştırdım wattman hatası falan diyorlar yardımcı olurmusunuz? ne yapıcam bilmiyorum.
Artık pc yi kullanamaz duruma geldim her açtığımda yapıyor çözüm bulamıyorum artık çoğu şeyi denedim ama düzelmedi şimdi senin dediğinide deniyorumWattman arızası gibi. MSI Afterburner indirip Core clock ayarını -100 mhz kısıp dener misin?
Wattman işte. Dediğimi yapın bir ihtimal kesecektirBu arada ekran kapandığında kasanın ve klavyenin ışıkları yanmaya devam ediyor
itopya nasıl sorun yok diyor bi yandan onada şaşkınımWattman işte. Dediğimi yapın bir ihtimal kesecektir
Normaldir alıştık artık. Siz dediğimi deneyin biitopya nasıl sorun yok diyor bi yandan onada şaşkınım
şuan deniyorumNormaldir alıştık artık. Siz dediğimi deneyin bi
BIOS güncel mi hocam?Arkadaşlar Donanım Arşivinin 4 ay önce videosunu çektiği 6999 TL lik pc yi satın aldım 2 3 aydır bi oyuna veya youtubeye falan girdiğimde ekran gidiyor kasadaki yeniden başlat tuşundan yeniden başlatıyorum açıldığında ekran kartı kendini devreden çıkarmış oluyor pc yi kullanamıyorum 2 kez itopyaya gönderdim sorun yok dediler ne yapıcam biraz araştırdım wattman hatası falan diyorlar yardımcı olurmusunuz? ne yapıcam bilmiyorum.
Bugün güncelledim üstüne yukarıdaki arkadaşın dediğini yaptım bakalım görücez olucakmı inşallah kurtulurum şu hatadan en sonunda nvindia ya geçicem böyle devam ederseBIOS güncel mi hocam?
Bu sorun aniden mi başladı?Bugün güncelledim üstüne yukarıdaki arkadaşın dediğini yaptım bakalım görücez olucakmı inşallah kurtulurum şu hatadan en sonunda nvindia ya geçicem böyle devam ederse
1 kere olmuştu umursamadım aradan 2 hafta geçti yine oldu ve artmaya başladı şuan nerdeyse her açtığımda oluyor mesela valoranta basıyorum tak ekran gidiyorBu sorun aniden mi başladı?