baktım yükledim bir sürü şey pc'yi yeniden falan başlattım gelmedi. Sağ tık yapınca amd radeon ayarları yazması lazım ama yok. Amd catalyst control merkezi var onda da sadece pil ayarları diye bir şey başka bir şey yokAMD sitesinden yükleyebilirsin.
Driverları ve chipsetleri yüklemen lazım.baktım yükledim bir sürü şey pc'yi yeniden falan başlattım gelmedi. Sağ tık yapınca amd radeon ayarları yazması lazım ama yok. Amd catalyst control merkezi var onda da sadece pil ayarları diye bir şey başka bir şey yok
imzanızdaki hd4650 yii mi kullanıyorsunuz şu an?baktım yükledim bir sürü şey pc'yi yeniden falan başlattım gelmedi. Sağ tık yapınca amd radeon ayarları yazması lazım ama yok. Amd catalyst control merkezi var onda da sadece pil ayarları diye bir şey başka bir şey yok
Hocam eski sistemimde hd 3650 vardı bu serilerde sürücü desteği kesildiği için artık düzgün ayarlar sunmuyor.Mesela ben catalyst control center da win 7 ile performans ayarı yapabilirken win 10 ile yapamıyorum.Yani sürücülerinde artık kullanılabilirlik söz konusu değil.aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
yükledim dedim
İşlemci için bi driver olması gerek diye biliyorum. Onun ismini biliyor musun?Hocam eski sistemimde hd 3650 vardı bu serilerde sürücü desteği kesildiği için artık düzgün ayarlar sunmuyor.Mesela ben catalyst control center da win 7 ile performans ayarı yapabilirken win 10 ile yapamıyorum.Yani sürücülerinde artık kullanılabilirlik söz konusu değil.
Hayır yok ama dediğiniz ayar catalyst control center içinde bazı sürümlerde var ghz i kendiniz ayarlıyorsunuz işlemcinin ondan mı kastınız?İşlemci için bi driver olması gerek diye biliyorum. Onun ismini biliyor musun?
İşlemci driver'ı yoktur. Anakart BIOS güncellemesi vardır.İşlemci için bi driver olması gerek diye biliyorum. Onun ismini biliyor musun?
İşlemci driver'ı diye bir şey yoktur.İşlemci için bi driver olması gerek diye biliyorum.
Bunu diyorum fakat bunu da yükledim birkaç ayar var sadece. Başka ayar yok. Onu nasıl düzeltebilirim.Hayır yok ama dediğiniz ayar catalyst control center içinde bazı sürümlerde var ghz i kendiniz ayarlıyorsunuz işlemcinin ondan mı kastınız?
Hocam dediğim gibi eğer son sürücüsünü kurduysanız daha eski sürümlere bakın öyle ortaya çıkıyor o ayar bende öyle kullandım.Bunu diyorum fakat bunu da yükledim birkaç ayar var sadece. Başka ayar yok. Onu nasıl düzeltebilirim.