Neler Yeni

PC'de AMD ayarları yok

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Yeni PC topladım ve amd grafik ayarları yok. Chipset driver falan yükledim gelmedi. Önceden intel pc vardı onda intel grafikleri kontrol merkezi vardı ama bunda yok. Nasıl, nereden yüklerim bunu?

En İyi Cevap
1
AMD sitesinden yükleyebilirsin.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD sitesinden yükleyebilirsin.
baktım yükledim bir sürü şey pc'yi yeniden falan başlattım gelmedi. Sağ tık yapınca amd radeon ayarları yazması lazım ama yok. Amd catalyst control merkezi var onda da sadece pil ayarları diye bir şey başka bir şey yok

En İyi Cevap
1
baktım yükledim bir sürü şey pc'yi yeniden falan başlattım gelmedi. Sağ tık yapınca amd radeon ayarları yazması lazım ama yok. Amd catalyst control merkezi var onda da sadece pil ayarları diye bir şey başka bir şey yok
Driverları ve chipsetleri yüklemen lazım.

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
imzanızdaki hd4650 yii mi kullanıyorsunuz şu an?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:

yükledim dedim
Hocam eski sistemimde hd 3650 vardı bu serilerde sürücü desteği kesildiği için artık düzgün ayarlar sunmuyor.Mesela ben catalyst control center da win 7 ile performans ayarı yapabilirken win 10 ile yapamıyorum.Yani sürücülerinde artık kullanılabilirlik söz konusu değil.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Hocam eski sistemimde hd 3650 vardı bu serilerde sürücü desteği kesildiği için artık düzgün ayarlar sunmuyor.Mesela ben catalyst control center da win 7 ile performans ayarı yapabilirken win 10 ile yapamıyorum.Yani sürücülerinde artık kullanılabilirlik söz konusu değil.
İşlemci için bi driver olması gerek diye biliyorum. Onun ismini biliyor musun?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
İşlemci için bi driver olması gerek diye biliyorum. Onun ismini biliyor musun?
Hayır yok ama dediğiniz ayar catalyst control center içinde bazı sürümlerde var ghz i kendiniz ayarlıyorsunuz işlemcinin ondan mı kastınız?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Hayır yok ama dediğiniz ayar catalyst control center içinde bazı sürümlerde var ghz i kendiniz ayarlıyorsunuz işlemcinin ondan mı kastınız?
Bunu diyorum fakat bunu da yükledim birkaç ayar var sadece. Başka ayar yok. Onu nasıl düzeltebilirim.

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Bunu diyorum fakat bunu da yükledim birkaç ayar var sadece. Başka ayar yok. Onu nasıl düzeltebilirim.
Hocam dediğim gibi eğer son sürücüsünü kurduysanız daha eski sürümlere bakın öyle ortaya çıkıyor o ayar bende öyle kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,061
Üyeler
167,048
Son üye
Oktay7878
Top Bottom