eğer yere düşürmezsen tuşlara aşırı sert basmıyorsan abanmıyorsan sıvı yağlı eller ile temas da bulunmazsan 2 3 + götürürPeki hızlıdan kastin ne kadar veya aşagi yukari dediğin ne kadar?
hiç bir sıkıntısı yok aslan gibibenim ds4 üm duvarlara fırlatıldı yerlere atıldı balkondan atıldı şu an 6. senesi olması lazım hatta 7 ye girmiş bile olabilir
DS4 iyi gidiyor evet onu biliyorumda orijinal sıfır ds4de piyasada yok olsa onu alabilirim belkibenim ds4 üm duvarlara fırlatıldı yerlere atıldı balkondan atıldı şu an 6. senesi olması lazım hatta 7 ye girmiş bile olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç bir sıkıntısı yok aslan gibi
Aynı şartlar dualsense içinde geçerli mi pekibenim ds4 üm duvarlara fırlatıldı yerlere atıldı balkondan atıldı şu an 6. senesi olması lazım hatta 7 ye girmiş bile olabilir
hiç bir sıkıntısı yok aslan gibi
İnsanlar 420 saat gidiyor demis dualsense için oynadiğim sure onemli mi peki bu dediğin 2,3 yıl için?eğer yere düşürmezsen tuşlara aşırı sert basmıyorsan abanmıyorsan sıvı yağlı eller ile temas da bulunmazsan 2 3 + götürür
İnsanlar 420 saat gidiyor demis dualsense için oynadiğim sure onemli mi peki bu dediğin 2,3 yıl için?eğer yere düşürmezsen tuşlara aşırı sert basmıyorsan abanmıyorsan sıvı yağlı eller ile temas da bulunmazsan 2 3 + götürür
baba ben kefilim bu kola öyle düşünDS4 iyi gidiyor evet onu biliyorumda orijinal sıfır ds4de piyasada yok olsa onu alabilirim belki
Aynı şartlar dualsense içinde geçerli mi peki![]()
garantisi benimbaba ben kefilim bu kola öyle düşün
Hangisine kefilsin ds4 mu dualsense mi
pcde kullanıcaksan xbox al tam uyumluluk açısındanPc için ya xbox series kolu yada dual sense alicam ikiside fark etmez ama uzun yillar gitmesi gerekiyor hangisi ne kadar gider gunde 2,3 saat oynayan biri için?
Yardimci olursaniz sevinirim
Ya benim için fark etmiyorlar hangisini alicağim ikisinide severek kullanabiliyorum ama fiyat pahali olduğundan beni uzun yıllar goturebilcek olani alicam en az 4,5 yil gitcek bir kol lazim bana 2k 2.5kya falanpcde kullanıcaksan xbox al tam uyumluluk açısından