PUBG MOBİLEDE 60 FPS BİLE YETERLİ AMA 20NİN ÜZERİNE ÇIKMIYOR MAALESEFHangi oyunda kaç FPS bekliyorsun?
BİRAZ AÇIKLAYICI OLSAN?Sorun belli değilni zaten.
PUBG MOBİLEDE 60 FPS BİLE YETERLİ AMA 20NİN ÜZERİNE ÇIKMIYOR MAALESEF
Mesaj otomatik birleştirildi:
BİRAZ AÇIKLAYICI OLSAN?
PUBG MOBİLEDE 60 FPS BİLE YETERLİ AMA 20NİN ÜZERİNE ÇIKMIYOR MAALESEF
BİRAZ AÇIKLAYICI OLSAN?
REİS HANGİ DONANIMLARI DEĞİŞTİRİRSEM GÜZEL BİR PERFORMANS ALIRIMDostum merhaba,
Sisteminin özelliklerini göz önünde bulundurduğum zaman oyunlara pek yetecek kadar özelliklerin olmadığı anlaşılır şekilde ortada. Kullandığın sistem ile oyunlarda fazla performans beklememeni öneririm.
Sisteminde parçaları değiştirerek performans almanın imkânı pek yok. Sıfırdan sistem toplaman daha mantıklı olur.REİS HANGİ DONANIMLARI DEĞİŞTİRİRSEM GÜZEL BİR PERFORMANS ALIRIM
dostum öncelikle pc bileşenlerin zaten iyi değil onun dışında pubg mobilin optimizasyonu rezalet 2080 ti de bile oyunu kasabilir tavsiyem pc yi satın ve yeni bir pc alınREİS HANGİ DONANIMLARI DEĞİŞTİRİRSEM GÜZEL BİR PERFORMANS ALIRIM
BARİ REİS PCİNİN STANDART OYUNLARI AÇMASI İÇİN HANGİ DONANIMI DEĞİŞTİRMEM LAZIMdostum öncelikle PC bileşenlerin zaten iyi değil onun dışında PUBG mobilin optimizasyonu rezalet 2080 ti de bile oyunu kasabilir tavsiyem PC yi satın ve yeni bir PC alın
SAOL REİSSisteminde parçaları değiştirerek performans almanın imkânı pek yok. Sıfırdan sistem toplaman daha mantıklı olur.
dostum lütfen capslock kapat kurallara aykırıBARİ REİS PCİNİN STANDART OYUNLARI AÇMASI İÇİN HANGİ DONANIMI DEĞİŞTİRMEM LAZIM
SAOL REİS
Konu nasıl açıyoruz acabaBARİ REİS PCİNİN STANDART OYUNLARI AÇMASI İÇİN HANGİ DONANIMI DEĞİŞTİRMEM LAZIM
SAOL REİS