Çizgisel mi bilmiyorum asseasins Creed serisi gayet iyi
anladım hocam black flag oynuyorum şuan sardıEski oyunlarını oynadım ama Valhalla, Origins, Odyssey denedim bana acayip karışık geldi. Eski oyunlar kadar sarmadı beni yeni oyunlar. Çok kafa karıştıran oyun sevmiyorum ilk mesaj da dediğim gibi. Bana diyecek ki 3 tane yol var ama 2 tanesi kapalı kardeşim benim seçtiğim bu yoldan gideceksin diyecek.
anladım hocam black flag oynuyorum şuan sardı
resident evil 7 8 güzel seçim bence korkarım diyorsanız 7yi oynamayın 8 pek korkunç değilYeni sistem dizdim ama oyun oynayasım gelmiyor artık. PC'de çok otururum ama tarayıcı da gezip duruyorum sadece.
Bir oyuna başlayım diyorum sıkıcı gelip daha başlamadan bitiriyorum.
Çizgisel, beni yönlendiren oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. God Of War, Last Of Us, Uncharted gibi beni kendi seçtiği yoldan götüren oyunlar daha çok ilgimi çekiyor. Ben karman çorman, karışık yerlerden gitmeyim istiyorum. Bu tarz çizgisel oyunlar hangisidir?
resident evil 7 8 güzel seçim bence korkarım diyorsanız 7yi oynamayın 8 pek korkunç değil
BF5 de çok iyi fena sardı beni. Hikayeside multiplayer'ıda güzel.BF1 ya da BF 2042'ye bir şans vermelisiniz.
BF1 : Hikayesi ve Multiplayer'ı çok güzel oyun.
BF 2042 : Hikayesi yok sanırım da Multiplayer'ı, oyun farklı yılda geçtiği için çok iyi. Silahlar falan.
Her iki oyunda da, kasmanız gereken çok şey var. Silah, rol v.b
Zaten bunları yaparken eğleniyorsunuz.
Sistemin iyiyse Alan Wake 2 öneririm. Belki biraz sıkılabilirsin ama değer. Hikayesi, ortamı, havası çok hoşuma gitti benim.
Pardon dostum çizgisel detayını atlamışım. Oynayıpta önereceğim bir çizgisel oyun gelmedi aklıma şuan.Oynamasına oynadım da bu oyunda çizgisel değil.
Metro serisinin sıralaması var mı? Hikayeleri birbiriyle alakalı mı?
2'yi oynamanı öneririm 3 zaten pek beğenilmiyor oynamadım o yüzden yorum yapmıycam bence seriye gere oynama gerek yok 1'in hikayesini dinleyebilirsin merak ediyorsan ama çok gerek yok anlarsın geneZombi oyunları beni baya gerip korkutuyor ama bu seriyi de oynamayı çok istiyorum. Game Pass'de 2 ve 3 var. Bunları oynasam olur mu? Yoksa seriye göre mi oynamalıyım?
ayrıca 7 ile 8 diğer serilerden bağımsız onları direk oynasan da olur ama birbirleriyle bağlantılılar2'yi oynamanı öneririm 3 zaten pek beğenilmiyor oynamadım o yüzden yorum yapmıycam bence seriye gere oynama gerek yok 1'in hikayesini dinleyebilirsin merak ediyorsan ama çok gerek yok anlarsın gene
2'yi oynamanı öneririm 3 zaten pek beğenilmiyor oynamadım o yüzden yorum yapmıycam bence seriye gere oynama gerek yok 1'in hikayesini dinleyebilirsin merak ediyorsan ama çok gerek yok anlarsın gene
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca 7 ile 8 diğer serilerden bağımsız onları direk oynasan da olur ama birbirleriyle bağlantılılar
Evet, 2033, last light,exodusOynamasına oynadım da bu oyunda çizgisel değil.
Metro serisinin sıralaması var mı? Hikayeleri birbiriyle alakalı mı?