Neler Yeni

PC'de Ne oynamalıyım?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çizgisel mi bilmiyorum asseasins Creed serisi gayet iyi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Çizgisel mi bilmiyorum asseasins Creed serisi gayet iyi

Eski oyunlarını oynadım ama Valhalla, Origins, Odyssey denedim bana acayip karışık geldi. Eski oyunlar kadar sarmadı beni yeni oyunlar. Çok kafa karıştıran oyun sevmiyorum ilk mesaj da dediğim gibi. Bana diyecek ki 3 tane yol var ama 2 tanesi kapalı kardeşim benim seçtiğim bu yoldan gideceksin diyecek. :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Eski oyunlarını oynadım ama Valhalla, Origins, Odyssey denedim bana acayip karışık geldi. Eski oyunlar kadar sarmadı beni yeni oyunlar. Çok kafa karıştıran oyun sevmiyorum ilk mesaj da dediğim gibi. Bana diyecek ki 3 tane yol var ama 2 tanesi kapalı kardeşim benim seçtiğim bu yoldan gideceksin diyecek. :D
:D anladım hocam black flag oynuyorum şuan sardı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
:D anladım hocam black flag oynuyorum şuan sardı

Eski seriler olabilir. Origins'den itibaren RPG tarzına geçtiği için AC serisi çok hoşuma gitmemeye başladı. Mirage ile eski tarzına döndü diyorlar da onu denemek istiyorum daha çok.

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Yeni sistem dizdim ama oyun oynayasım gelmiyor artık. PC'de çok otururum ama tarayıcı da gezip duruyorum sadece.

Bir oyuna başlayım diyorum sıkıcı gelip daha başlamadan bitiriyorum.

Çizgisel, beni yönlendiren oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. God Of War, Last Of Us, Uncharted gibi beni kendi seçtiği yoldan götüren oyunlar daha çok ilgimi çekiyor. Ben karman çorman, karışık yerlerden gitmeyim istiyorum. Bu tarz çizgisel oyunlar hangisidir?
resident evil 7 8 güzel seçim bence korkarım diyorsanız 7yi oynamayın 8 pek korkunç değil

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
resident evil 7 8 güzel seçim bence korkarım diyorsanız 7yi oynamayın 8 pek korkunç değil

Zombi oyunları beni baya gerip korkutuyor ama bu seriyi de oynamayı çok istiyorum. Game Pass'de 2 ve 3 var. Bunları oynasam olur mu? Yoksa seriye göre mi oynamalıyım?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistemin iyiyse Alan Wake 2 öneririm. Belki biraz sıkılabilirsin ama değer. Hikayesi, ortamı, havası çok hoşuma gitti benim.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
BF1 ya da BF 2042'ye bir şans vermelisiniz.

BF1 : Hikayesi ve Multiplayer'ı çok güzel oyun.
BF 2042 : Hikayesi yok sanırım da Multiplayer'ı, oyun farklı yılda geçtiği için çok iyi. Silahlar falan.

Her iki oyunda da, kasmanız gereken çok şey var. Silah, rol v.b
Zaten bunları yaparken eğleniyorsunuz.
BF5 de çok iyi fena sardı beni. Hikayeside multiplayer'ıda güzel.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Sistemin iyiyse Alan Wake 2 öneririm. Belki biraz sıkılabilirsin ama değer. Hikayesi, ortamı, havası çok hoşuma gitti benim.

Çok popüler olmasına rağmen nedense ilgimi çekmedi benim.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Oynamasına oynadım da bu oyunda çizgisel değil. :D

Metro serisinin sıralaması var mı? Hikayeleri birbiriyle alakalı mı?
Pardon dostum çizgisel detayını atlamışım. Oynayıpta önereceğim bir çizgisel oyun gelmedi aklıma şuan.

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Zombi oyunları beni baya gerip korkutuyor ama bu seriyi de oynamayı çok istiyorum. Game Pass'de 2 ve 3 var. Bunları oynasam olur mu? Yoksa seriye göre mi oynamalıyım?
2'yi oynamanı öneririm 3 zaten pek beğenilmiyor oynamadım o yüzden yorum yapmıycam bence seriye gere oynama gerek yok 1'in hikayesini dinleyebilirsin merak ediyorsan ama çok gerek yok anlarsın gene
Mesaj otomatik birleştirildi:

2'yi oynamanı öneririm 3 zaten pek beğenilmiyor oynamadım o yüzden yorum yapmıycam bence seriye gere oynama gerek yok 1'in hikayesini dinleyebilirsin merak ediyorsan ama çok gerek yok anlarsın gene
ayrıca 7 ile 8 diğer serilerden bağımsız onları direk oynasan da olur ama birbirleriyle bağlantılılar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca 7 ile 8 diğer serilerden bağımsız onları direk oynasan da olur ama birbirleriyle bağlantılılar

Yav fotoğrafları bile geriyor ama deneyeceğim. :D

Ilar

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,729
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11