Kodlama dilleri öğrenebilirsin udemy de güzel dersler varArkadaşlar oyun oynamaktan sıkıldım bunun yerine pcde vakit geçirebileceğim uygulama falan varmı hem kendimi geliştrmek hem uğraş olsun yapamadığım bir seyi denemek/öğrenmek zevkli oluyo.
böyle böyle photoshop öğrendiydim
web tasarım falan zormudur.
Mustafa Murat Coşkun iyidir anlatımı güzel yorumlarına bakabilirsinönerdiğin bir hoca varmı? Tanımadıklardan aldınmı bazıalrı çok niteliksiz anlatıyorda.
Belki de sadece doğru oyunları oynamıyosundur bir süredir?Arkadaşlar oyun oynamaktan sıkıldım bunun yerine pcde vakit geçirebileceğim uygulama falan varmı hem kendimi geliştrmek hem uğraş olsun yapamadığım bir seyi denemek/öğrenmek zevkli oluyo.
aynı şekilde banada oldu Rdr2 oynadıktan sonra hiç bir oyun zevk vermedi o kalitede oyun hiç bulamadım önerebileceğin oyun varmıdırBelki de sadece doğru oyunları oynamıyosundur bir süredir?
tlou 1,2aynı şekilde banada oldu Rdr2 oynadıktan sonra hiç bir oyun zevk vermedi o kalitede oyun hiç bulamadım önerebileceğin oyun varmıdır
Web tasarım bence zor değil hatta eğlenceli. Sırasıyla Html css (+ bootstrap) javascript (+jquery) öğren. Devamı çok ayırılıyor o yüzden sonra araştırıp karar verirsin.Arkadaşlar oyun oynamaktan sıkıldım bunun yerine pcde vakit geçirebileceğim uygulama falan varmı hem kendimi geliştrmek hem uğraş olsun yapamadığım bir seyi denemek/öğrenmek zevkli oluyo.
Mevzular açık mikrofon izleArkadaşlar oyun oynamaktan sıkıldım bunun yerine pcde vakit geçirebileceğim uygulama falan varmı hem kendimi geliştrmek hem uğraş olsun yapamadığım bir seyi denemek/öğrenmek zevkli oluyo.
izledimMevzular açık mikrofon izle
hocam bununda etkisi var. laptıpta hafıza yok alırken babamgil şart koştu 5000 binden fazla olmaz diye ondan ssd alamadım bendekide 222 gb diyor onunda 50 gb boş yer kaldıBelki de sadece doğru oyunları oynamıyosundur bir süredir?