Neler Yeni

Pc’den gelen ses nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan
Bilgisayarımdan Dırrr diye stabil artmayan yada azalmayan yükte falan değişmeyen bir ses geliyor. Kulaklık ile dinlerseniz ekran kartı yada PSU tarafından geliyor. Sizce bu ses nedir? coil whine da benzemiyor.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
genelde psu lar yapıyor o sesi zamanında bende çok takmıştım ama olabilmesi normal şeyler olduğu kanaatine vardım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Berk
Bilgisayarımdan Dırrr diye stabil artmayan yada azalmayan yükte falan değişmeyen bir ses geliyor. Kulaklık ile dinlerseniz ekran kartı yada PSU tarafından geliyor. Sizce bu ses nedir? coil whine da benzemiyor.
Cw gibi gelmedi büyük iht kasa fanlarından geliyor daha kaliteli sessiz çalışan fan alabilirsin

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Sesi net alamadım otobüsteyim diye sanırım ama bazı psularda kalitesi bir tık düşükse fan sesi gelmeye başlıyor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Berk
Evet rahatsızlık verecek düzeyde değilse problem değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten kasa altta olduğundan çok aşırı sesi gelmiyor çok düşük bir ses. Ancak sorunun PSU fan’dan gelme ihtimalinden korkuyorum. İleri de başıma iş alır mıyım diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859
Son üye
Skys3a