Pc’den gelen ses nedir?

Reaksiyon skoru
4
Bilgisayarımdan Dırrr diye stabil artmayan yada azalmayan yükte falan değişmeyen bir ses geliyor. Kulaklık ile dinlerseniz ekran kartı yada PSU tarafından geliyor. Sizce bu ses nedir? coil whine da benzemiyor.

genelde psu lar yapıyor o sesi zamanında bende çok takmıştım ama olabilmesi normal şeyler olduğu kanaatine vardım

Bilgisayarımdan Dırrr diye stabil artmayan yada azalmayan yükte falan değişmeyen bir ses geliyor. Kulaklık ile dinlerseniz ekran kartı yada PSU tarafından geliyor. Sizce bu ses nedir? coil whine da benzemiyor.
Cw gibi gelmedi büyük iht kasa fanlarından geliyor daha kaliteli sessiz çalışan fan alabilirsin

Sesi net alamadım otobüsteyim diye sanırım ama bazı psularda kalitesi bir tık düşükse fan sesi gelmeye başlıyor

Evet rahatsızlık verecek düzeyde değilse problem değil

Zaten kasa altta olduğundan çok aşırı sesi gelmiyor çok düşük bir ses. Ancak sorunun PSU fan’dan gelme ihtimalinden korkuyorum. İleri de başıma iş alır mıyım diye.

Geri