FeLaKeTTiN
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Pc deki “dirt” sesinden evi değiştirmeye uzanan bi deneyim yaşayıp guines rekorlar kitabına Forumcak gireriz inş. ?Bütün parçalar değiştiyse geriye evin toprak hattı kalıyor.
Pc deki “dirt” sesinden evi değiştirmeye uzanan bi deneyim yaşayıp guines rekorlar kitabına Forumcak gireriz inş. ?Bütün parçalar değiştiyse geriye evin toprak hattı kalıyor.
Sistem yüke bindiği zaman falan mı geliyor yoksa her an gelebilen bir ses mianlık ses geliyo arada bir
her an gelebiliyorSistem yüke bindiği zaman falan mı geliyor yoksa her an gelebilen bir ses mi
Bende aktif olarak devam eden bir sorun varda. Ama sistemden gelen ses ağır yüke binince geliyor. Belki bendekiyle aynıdır diye düşünmüştüm. Aynı değilmişher an gelebiliyor
bende dormaldede geliyo keşke yük altında gelse vatandan aldım bunu bi bitmedi sıkıntısıBende aktif olarak devam eden bir sorun varda. Ama sistemden gelen ses ağır yüke binince geliyor. Belki bendekiyle aynıdır diye düşünmüştüm. Aynı değilmiş
Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderbende dormaldede geliyo keşke yük altında gelse vatandan aldım bunu bi bitmedi sıkıntısı
knk gönderdim işlemci ve ram hariç hepsi deüişti yine aynı bezdim varya doğru düzgün kullanamadım bi türlüGarantisi devam ediyorsa garantiye gönder
Vatan'dan almanın faydalarıknk gönderdim işlemci ve ram hariç hepsi deüişti yine aynı bezdim varya doğru düzgün kullanamadım bi türlü
EVDEN kaçak kablo çekilmişse öyle sorunlar olabilirpc yi uyku moduna alıyorum odanın lambasını açıp kapadığımda pc açılıyor