JATDAV
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
MB511 yapıp alabilirsin 3500X yapmanı öneririm, sonradan RAM arttırırsın.
Frisby de kalitesiz ve tehlikeli bir marka.Tmm 22 TL farkla friaby600w 80 plısa değiştiriyim 35 TL farklada toshiba 480 gb ssd değiştirirsem olurmu
Bütçem 5000 tl çok az aşabilirimMB511 yapıp alabilirsin 3500X yapmanı öneririm, sonradan RAM arttırırsın.
Anlamadım tamÇıkarır hocam o marka çıkarır
Hamgi sistem oAlıntıyı görüntüle
RAM'i arttırmadan bu fiyata geliyor ve çok daha iyi sistem oluyor. Emin misin? O sistemden daha ucuz ve kaliteli.
Gamepower, frisby, rampage gibi markaların psuları almayın aldırmayın diyoruz para israfı yani kısaca paranı çöpe at direk daha zahmetsiz olurAnlamadım tam
MB511 + 3500X yapıp alabilirsin, SSD'yi düşürüp 8GB daha eklersin olur biter.Anlamadım tam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hamgi sistem o
Op itopyadan ürün almam malesef herkes uzakdur diyorAnlamadım tam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hamgi sistem o
Neden ki ben satın aldım fakat riski varOp itopyadan ürün almam malesef herkes uzakdur diyor
Peki 2 yıl garantisi var bir sorunda 2 yıl noyunca karşılamazlarmıGamepower, frisby, rampage gibi markaların psuları almayın aldırmayın diyoruz para israfı yani kısaca paranı çöpe at direk daha zahmetsiz olur
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ işlemci 3500x e çekip anakart msi b450m a pro ekran kartıda inno3d 1660s yaparsam 5355 tl yapıyor 150 tl de indirim kuponu var 5185 yapıyor ama ram tek 8 böyle dahamı iyi oldu rami ilerde eklersemPeki 2 yıl garantisi var bir sorunda 2 yıl noyunca karşılamazlarmı