Neler Yeni

PCH F6 Sistemi Satın Aldıktan Sonra Özelleştirebilir Miyim

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Merhaba dostlar, vatandan satın alabilen kişilerden biriyim. Sipariş "onay bekliyor" aşamasında iptal olacağını sanmıyorum stok yok vb. gibi nedenlerle çünkü girdim ve sorunsuzca aldım. Fakat ben özelleştirmelere çok bakmamıştım. İşlemci herkes i5 12600'e çok iyi diyor. PSU 550W gösteriyor. Vatanla görüşüp fiyat farkını vererek 12600'ü almamız mümkün olur mu veya almaya değer mi teşekkürler.

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Kanka böyle şeyleri neden buraya yazıyorsunuz anlamıyorum gerçekten,doğru olanı sen bile biliyorken.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka böyle şeyleri neden buraya yazıyorsunuz anlamıyorum gerçekten,doğru olanı sen bile biliyorken.
İnan ki bilmiyorum hocam, Sistem linki paylaşıldığında i5 12600'ü bu forumda herkes çok övdüğünü gördüm pchocası da videoda söylemiş, SSD için de artırımı övenler var o da uygun fiyatlıymış sanırım ama ona bütçem yok. Yine bu sonradan artırma muhabbetini de donanım arşivi forumda açılan konulardan birinde gördüm bundan 1 saat falan önce. Vatan'a whatsapptan yazdım haliyle gecenin bu saatinde dönmediler. Elbet tecrübesi olan vardır siparişten sonra ücretiyle birlikte mümkün oluyorsa ona göre aksiyon alacağım olmuyorsa da sağlık olsun diyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,479
Üyeler
166,215
Son üye
batovic
Top Bottom