Neler Yeni

PCH F6 sistemi satmak zorundayım

Carrier

80+ Bronze
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler. Maalesef para sıkıntısından dolayı aldığım sistemi daha kullanamadan satmak zorundayım. Bios güncelledim windows kurdum ve testlerini yapabildim. Ehliyet parası + 4k borç vs. Babamdan da isteyemem kendim halletmem lazım 12 K ya aldığım sistemi 12K ya satmakta istemiyorum binbir uğraş aldım ve babama satınca kar koyup satarım dedim. Sizce kaça satmak mantıklı olur ? (inşallah para bulursam satmicam bu arada 1 haftaya belli olur)

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
istanbul

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler. Maalesef para sıkıntısından dolayı aldığım sistemi daha kullanamadan satmak zorundayım. Bios güncelledim windows kurdum ve testlerini yapabildim. Ehliyet parası + 4k borç vs. Babamdan da isteyemem kendim halletmem lazım 12 K ya aldığım sistemi 12K ya satmakta istemiyorum binbir uğraş aldım ve babama satınca kar koyup satarım dedim. Sizce kaça satmak mantıklı olur ? (inşallah para bulursam satmicam bu arada 1 haftaya belli olur)
12,500 alım

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
emir yapar
minimum 14 e satarsın dostum, istersen ilana koy duruma göre bak.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
En son 13.300 anlaşalım

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Top Bottom