Sen internetten mi aldın ben internetten aldım 4 maaza gezdim vermedilerBenim sistem mağazada hazır ama almaya üşeniyorum. İptal bile edebilirim
Hayır mağaza.Sen internetten mi aldın ben internetten aldım 4 maaza gezdim vermediler
Al sata mı aldınızBenim sistem mağazada hazır ama almaya üşeniyorum. İptal bile edebilirim
EvetAl sata mı aldınız
Sistemin fiyatını beğendiniz ozaman. Ederi nedir al-watta?
1 TB m.2 ve 12400f olduğu için. 15 falanSistemin fiyatını beğendiniz ozaman. Ederi nedir al-watta?
ilk defa hazır sistem aldım tecrübesizim mazur görünArkadaşlar bu sistem gelince biz ek olarak ne yapmalıyız bios güncel mi gelecek sadece biz kendimiz windows mu kuracağız termal macunları sürülü mü olacak @Kürşat Kütükçü yardımcı olabilirsen sevinirim
Montajlı aldıysan montajlı geliyor Windows freedoss olarak geliyor diye biliyorum ama emin değilim bios güncelleme yaparsan iyi olur belki yapmazlar geldi bios guncelledin ram MHz yükselttin Windows kurdun ondan sonra ekran kartı sürücü kuruyorsun belli başlı Windows performans optimize ayarları var onları yapıyorsun vs geldikten sonra bana yaz Dm den detaylıca yardımcı olurumArkadaşlar bu sistem gelince biz ek olarak ne yapmalıyız bios güncel mi gelecek sadece biz kendimiz windows mu kuracağız termal macunları sürülü mü olacak @Kürşat Kütükçü yardımcı olabilirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk defa hazır sistem aldım tecrübesizim mazur görün
PC hocasının videosu vardı onada bakabilirsinMontajlı aldıysan montajlı geliyor Windows freedoss olarak geliyor diye biliyorum ama emin değilim bios güncelleme yaparsan iyi olur belki yapmazlar geldi bios guncelledin ram MHz yükselttin Windows kurdun ondan sonra ekran kartı sürücü kuruyorsun belli başlı Windows performans optimize ayarları var onları yapıyorsun vs geldikten sonra bana yaz Dm den detaylıca yardımcı olurum
Arkadaşlar bu sistem gelince biz ek olarak ne yapmalıyız bios güncel mi gelecek sadece biz kendimiz windows mu kuracağız termal macunları sürülü mü olacak @Kürşat Kütükçü yardımcı olabilirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk defa hazır sistem aldım tecrübesizim mazur görün