Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
19.32 de vermiştim siparişi benimde onaylandı ek olarak wp dan yazmıştım.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Benim sistem mağazada hazır ama almaya üşeniyorum. İptal bile edebilirim :)

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
Arkadaşlar bu sistem gelince biz ek olarak ne yapmalıyız bios güncel mi gelecek sadece biz kendimiz windows mu kuracağız termal macunları sürülü mü olacak @Kürşat Kütükçü yardımcı olabilirsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu sistem gelince biz ek olarak ne yapmalıyız bios güncel mi gelecek sadece biz kendimiz windows mu kuracağız termal macunları sürülü mü olacak @Kürşat Kütükçü yardımcı olabilirsen sevinirim
ilk defa hazır sistem aldım tecrübesizim mazur görün

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,676
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Montajlı aldıysan montajlı geliyor Windows freedoss olarak geliyor diye biliyorum ama emin değilim bios güncelleme yaparsan iyi olur belki yapmazlar geldi bios guncelledin ram MHz yükselttin Windows kurdun ondan sonra ekran kartı sürücü kuruyorsun belli başlı Windows performans optimize ayarları var onları yapıyorsun vs geldikten sonra bana yaz Dm den detaylıca yardımcı olurum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Montajlı aldıysan montajlı geliyor Windows freedoss olarak geliyor diye biliyorum ama emin değilim bios güncelleme yaparsan iyi olur belki yapmazlar geldi bios guncelledin ram MHz yükselttin Windows kurdun ondan sonra ekran kartı sürücü kuruyorsun belli başlı Windows performans optimize ayarları var onları yapıyorsun vs geldikten sonra bana yaz Dm den detaylıca yardımcı olurum
PC hocasının videosu vardı onada bakabilirsin

Top Bottom