Pzts salı bakalım hocam çoğu fiyatlar saçma saman olmuş. Çoğu prizler satışa kapatılmış. Bakalım seçimden sonra alırık olmadı. En zorunu halletmişiz priz kaldıParası biraz yüksek olabilir ama iyi marka yıllarca kuşlanırsın fransa menşeili
Binim şimdiki kullandıgıö sistemde yeni aldıgımda elektrikler birden gidip geldi ekran karıncalı bi şekilde kaldı pc kapatma tuşu dahi çalışmadı o anda prizi çıkarmadan düzelmedi allahtan bişey olmadı akım korumalı priz aldım bidaha öyle bişey olmadıAkım korumalı priz gereksiz geliyor bana ya
Monitör +pc + WiFi den başka takılacak şey var mı sürekli yani normalde 3 tane yetiyor ama 4 lü alsak daha iyi. 5 li ne takıyorsunuz yoksa hep boş mu?Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz ve 2 USB Girişi 5V-2.4A PM5U-GR
Bundam var bende 4 yıldır kullanıyorum gayet güzel 209 TL ye almıştım yalnız kablosu biraz kısa
1 hariç hepsi dolu monitör kasa 2 tane modem fiber oldugu için 2 moden yani 4 dolu 1 boştaMonitör +pc + WiFi den başka takılacak şey var mı sürekli yani normalde 3 tane yetiyor ama 4 lü alsak daha iyi. 5 li ne takıyorsunuz yoksa hep boş mu?
1 hariç hepsi dolu monitör kasa 2 tane modem fiber oldugu için 2 moden yani 4 dolu 1 boşta
Aynen bu bence iyi priz 4 yıldır kullanıyorum dedigim gibi sadece kablosu kısa yanlış hatırlamıyorsam 1.5 diSizin ki bu mu hocam alırım bunu param yetiyor.Apc By Schneider Electric PM5U-GR 5'Li Akım Korumalı Priz 2 USB Hızlı Şarj Çıkışlı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM5U-GR 5'Li Akım Korumalı Priz 2 USB Hızlı Şarj Çıkışlı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Anladım sağolun burdan alıcam n11 kodu ile. TşklerAynen bu bence iyi priz 4 yıldır kullanıyorum dedigim gibi sadece kablosu kısa yanlış hatırlamıyorsam 1.5 di
Yapmadım hocamhocam bios update yaptınız mı
Taşoluk mu profil fotoğrafınız hahahasdhsahdsaİstanbul arnavutköyde oturuyorum kargo zeytinburnundan çıkmış
Çilingir sen nerde oturuyorsunTaşoluk mu profil fotoğrafınız hahahasdhsahdsa
N11 kodu + nays ile 450 TL'ye aldım bu dimi hocam taklaya gelmeyelimÇilingir sen nerde oturuyorsun
Sizde mi istanbul hocambenim kargoya cıkmıs