Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Eric Cartman

80+ Bronze
size niye hala gelmemiş ki? benim bir tanesi geçen hafta geldi diğeri de bugün kargoya verilmiş. önce geleni siteden diğerini telesatış kanalından almıştım

sfa_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Safa Taş
yurtiçi kargo seçenlerin kargoları geldi sanırım bende hızlı olur diye kolay gelsin seçtim resmen mağdur etti bizi sistem hazır ama kargomu almıyor verilmiyor mu bilmiyorum vatan fiziki takip kodu paylaştı sanırım kolay gelsin kargosu ile ilgili bir durum var almıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolay gelsin kargosu ile görüştüm fiziki takip noyu söyledim ayın 11 inde verilen takip kodundan sonra satıcı firmaya 4 kez gitmiş görünüyoruz ürünler teslim edilmemiş diyor son olarak bugün tekrar gittik yine verilmemiş görünüyor dedi bilginize

Son düzenleme:

Owlore

80+
bana kargoya verdik dedi wp hattı. Sonra kolay gelsin firmasıyla görüştüm öyle bişey yok vermediler dedi. tekraar vatana döndüm bugün veririz dediler. Saçmalık
Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki

Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki
Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyor

Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyor
Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.

Son düzenleme:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih

Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.
dalga geçiyorlar ya rezillik ben iptal edeceğim gelirse de almayı düşünmüyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
sistemi gelmeyen herkesin de monte şeklinde mi ?

yuтpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay
Banada 2 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söylediler. kargo (kolay gelsin)

ConquerorXIV

80+ Gold

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Ben de kolay gelsin seçmiştim ve en az 10 gün bekleyeceğimi biliyordum bugün itibariyle 10 gün oldu bundan sonrası vatan'ın iş bilmezliğine geçiyor. Artık sağlam gelsin diye umacağız. internet üstünden alıp + kolay gelsin firmasını seçerek (daha dikkatli taşır inancıyla) almıştım.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus

Ben de kolay gelsin seçmiştim ve en az 10 gün bekleyeceğimi biliyordum bugün itibariyle 10 gün oldu bundan sonrası vatan'ın iş bilmezliğine geçiyor. Artık sağlam gelsin diye umacağız. internet üstünden alıp + kolay gelsin firmasını seçerek (daha dikkatli taşır inancıyla) almıştım.
Banada 2 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söylediler. kargo (kolay gelsin)
dalga geçiyorlar ya rezillik ben iptal edeceğim gelirse de almayı düşünmüyorum
Vatanı aradım gençler hiçbir ürün kargoda değil daha yeni veriyorlar. Kargo numaraları çıkmış bugün kargoya vericeklermiş bende dedim neden bu kadar uzun sürdü diye felan fistan salladı birşeyler.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Vatanı aradım gençler hiçbir ürün kargoda değil daha yeni veriyorlar. Kargo numaraları çıkmış bugün kargoya vericeklermiş bende dedim neden bu kadar uzun sürdü diye felan fistan salladı birşeyler.
Kargo numaraları çıkalı 5 gün oluyor. Paso sallıyorlar bişeyler. Bana 18.00 da verilecek dedi yine verilmedi.

Top Bottom