🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

size niye hala gelmemiş ki? benim bir tanesi geçen hafta geldi diğeri de bugün kargoya verilmiş. önce geleni siteden diğerini telesatış kanalından almıştım

yurtiçi kargo seçenlerin kargoları geldi sanırım bende hızlı olur diye kolay gelsin seçtim resmen mağdur etti bizi sistem hazır ama kargomu almıyor verilmiyor mu bilmiyorum vatan fiziki takip kodu paylaştı sanırım kolay gelsin kargosu ile ilgili bir durum var almıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kolay gelsin kargosu ile görüştüm fiziki takip noyu söyledim ayın 11 inde verilen takip kodundan sonra satıcı firmaya 4 kez gitmiş görünüyoruz ürünler teslim edilmemiş diyor son olarak bugün tekrar gittik yine verilmemiş görünüyor dedi bilginize

Son düzenleme:
bana kargoya verdik dedi wp hattı. Sonra kolay gelsin firmasıyla görüştüm öyle bişey yok vermediler dedi. tekraar vatana döndüm bugün veririz dediler. Saçmalık
Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki

Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki
Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyor

Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyor
Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.

Son düzenleme:

Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.
dalga geçiyorlar ya rezillik ben iptal edeceğim gelirse de almayı düşünmüyorum

sistemi gelmeyen herkesin de monte şeklinde mi ?

Banada 2 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söylediler. kargo (kolay gelsin)

Ben de kolay gelsin seçmiştim ve en az 10 gün bekleyeceğimi biliyordum bugün itibariyle 10 gün oldu bundan sonrası vatan'ın iş bilmezliğine geçiyor. Artık sağlam gelsin diye umacağız. internet üstünden alıp + kolay gelsin firmasını seçerek (daha dikkatli taşır inancıyla) almıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl

Ben de kolay gelsin seçmiştim ve en az 10 gün bekleyeceğimi biliyordum bugün itibariyle 10 gün oldu bundan sonrası vatan'ın iş bilmezliğine geçiyor. Artık sağlam gelsin diye umacağız. internet üstünden alıp + kolay gelsin firmasını seçerek (daha dikkatli taşır inancıyla) almıştım.
Banada 2 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söylediler. kargo (kolay gelsin)
dalga geçiyorlar ya rezillik ben iptal edeceğim gelirse de almayı düşünmüyorum
Vatanı aradım gençler hiçbir ürün kargoda değil daha yeni veriyorlar. Kargo numaraları çıkmış bugün kargoya vericeklermiş bende dedim neden bu kadar uzun sürdü diye felan fistan salladı birşeyler.

Vatanı aradım gençler hiçbir ürün kargoda değil daha yeni veriyorlar. Kargo numaraları çıkmış bugün kargoya vericeklermiş bende dedim neden bu kadar uzun sürdü diye felan fistan salladı birşeyler.
Kargo numaraları çıkalı 5 gün oluyor. Paso sallıyorlar bişeyler. Bana 18.00 da verilecek dedi yine verilmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri