Eric Cartman
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
size niye hala gelmemiş ki? benim bir tanesi geçen hafta geldi diğeri de bugün kargoya verilmiş. önce geleni siteden diğerini telesatış kanalından almıştım
Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık kibana kargoya verdik dedi wp hattı. Sonra kolay gelsin firmasıyla görüştüm öyle bişey yok vermediler dedi. tekraar vatana döndüm bugün veririz dediler. Saçmalık
Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyorHocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki
Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyor
dalga geçiyorlar ya rezillik ben iptal edeceğim gelirse de almayı düşünmüyorumHocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki
Güncelleme: kargoya verilmiş hafta içi gelir dendi, takip no aldım lakin gönderi yok olarak geçiyor
Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.
demonte istedim arayıp yine de montajlı göndermişler. bu sistemde demonte seçeneği yok herkese montajlı gidiyor sanırımsistemi gelmeyen herkesin de monte şeklinde mi ?
ben mağazadan de monte aldımdemonte istedim arayıp yine de montajlı göndermişler. bu sistemde demonte seçeneği yok herkese montajlı gidiyor sanırım
Benim olduğum yerde stok bitmiş alamadımben mağazadan de monte aldım
ucuz değil miBen iade etmeyi düşünüyorum. Bu saçmalığa neden katlanayım ucuz da değil sistem zaten
Hocam güldüm kusura bakmayın, benim kargo da verilmedi hala wpye de bakmıyorlar ne yazık ki
Tekrar güncelleme: kolay gelsini arayınca sistemlerinde güncelleme dolayısıyla kargo takip edilemediği, kargolar dağıtıma çıktığı zaman sms ile bilgilendirme yapılacağı söylendi.
Ben de kolay gelsin seçmiştim ve en az 10 gün bekleyeceğimi biliyordum bugün itibariyle 10 gün oldu bundan sonrası vatan'ın iş bilmezliğine geçiyor. Artık sağlam gelsin diye umacağız. internet üstünden alıp + kolay gelsin firmasını seçerek (daha dikkatli taşır inancıyla) almıştım.
Banada 2 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söylediler. kargo (kolay gelsin)
Vatanı aradım gençler hiçbir ürün kargoda değil daha yeni veriyorlar. Kargo numaraları çıkmış bugün kargoya vericeklermiş bende dedim neden bu kadar uzun sürdü diye felan fistan salladı birşeyler.dalga geçiyorlar ya rezillik ben iptal edeceğim gelirse de almayı düşünmüyorum
Kargo numaraları çıkalı 5 gün oluyor. Paso sallıyorlar bişeyler. Bana 18.00 da verilecek dedi yine verilmedi.Vatanı aradım gençler hiçbir ürün kargoda değil daha yeni veriyorlar. Kargo numaraları çıkmış bugün kargoya vericeklermiş bende dedim neden bu kadar uzun sürdü diye felan fistan salladı birşeyler.