Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Sıcaklıklar bilgiler felan fan dönüş hızları gibi seyler yazıyor
Sen nasıl windows yükledin ben usb taktım ancak windows yükleme ekranına gelemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hallettim anakarta takmışız

Hocam msi açar açmaz norton ve aida64 diye bir şey indirdi. Kurimmi bunları?
Ben windows yükleyemedim usb yi taktım ancak görmüyor gibi sen nasıl yükledin biostam

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Sen nasıl windows yükledin ben usb taktım ancak windows yükleme ekranına gelemiyorum

Ben windows yükleyemedim usb yi taktım ancak görmüyor gibi sen nasıl yükledin biostam
Biosa girdiginde ortada usb ler yazıyor takılı olan usbyi ilk başa getir f10 yap okeyle

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
sefa uçak
sistemi aldım windows kurulumunu yaptım bios güncelledim sıcaklık ekran kartı driver kurarken işlemci 100 derece oluyor yardımcı olabilecek var mı

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Benimde sistem bugün geldi şanslı olmalıyız ki sıkıntısız gelmiş ama bu kadar şanslı olmayabilirdik ekran kartını montajlı göndermek büyük hata. Reset switch e rgb fanları bağlayacaktım yapmama gerek kalmadı montajı yapan eleman benden önce davranmış reset tuşuna basarak modlar ve renkler arasında geçiş yapabiliyorsunuz bilginize. Flash bellek ile W11 pro yüklemekte zaten 20 dk mı almadı gayet pratik. Bios güncel olarak ve xmp profili devrede olarak geldi biosta yalnızca msi fast boot özelliğini açtım. W11 prosunu daha etkinleştirmemiş arkadaşlar buradan key satın alabilir. https://www.pazarama.com/microsoft-...G4iS9Q1YNRrU_JYu2aMtU4-jQxv8qCNkaApAaEALw_wcB whatsapp ile iletişime geçtim birkaç dakika içinde kod gönderdi ve sadece kod girerek etkinleştirdim öyle microsoft u arayıp etkinleştirmeme falan gerek olmadı. Herkese hayırlı olsun.

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
bugün evde yoktum sadece ürünlerin kutularını getirmişler kasa yok ortada :D

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Valla benim kasa çok sesli çalışıyor ve adeta kafamı ......yor diyebilirim. Sesin kaynağı büyük oranda PSU pervanesi olabilir. Thermaltake fanları da çok beğenmedim onlar da Vento'nun fanlarına göre daha sesli ama asıl problem psu. Böyle olunca pek keyfim kalmadı haliyle.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Benimde sistem bugün geldi şanslı olmalıyız ki sıkıntısız gelmiş ama bu kadar şanslı olmayabilirdik ekran kartını montajlı göndermek büyük hata. Reset switch e rgb fanları bağlayacaktım yapmama gerek kalmadı montajı yapan eleman benden önce davranmış reset tuşuna basarak modlar ve renkler arasında geçiş yapabiliyorsunuz bilginize. Flash bellek ile W11 pro yüklemekte zaten 20 dk mı almadı gayet pratik. Bios güncel olarak ve xmp profili devrede olarak geldi biosta yalnızca msi fast boot özelliğini açtım. W11 prosunu daha etkinleştirmemiş arkadaşlar buradan key satın alabilir. https://www.pazarama.com/microsoft-...G4iS9Q1YNRrU_JYu2aMtU4-jQxv8qCNkaApAaEALw_wcB whatsapp ile iletişime geçtim birkaç dakika içinde kod gönderdi ve sadece kod girerek etkinleştirdim öyle microsoft u arayıp etkinleştirmeme falan gerek olmadı. Herkese hayırlı olsun.
Bu win 11 pro key formattan sonrada çalışıyormu

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Valla benim kasa çok sesli çalışıyor ve adeta kafamı ......yor diyebilirim. Sesin kaynağı büyük oranda PSU pervanesi olabilir. Thermaltake fanları da çok beğenmedim onlar da Vento'nun fanlarına göre daha sesli ama asıl problem psu. Böyle olunca pek keyfim kalmadı haliyle.
Kulaklık takınca duymuyorum

Bu win 11 pro key formattan sonrada çalışıyormu
Retail olmasıda önemli. Ben jet lisansdam alıcam sanırım

Son düzenleme:

tunahan55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
amd
Sistem geldi kurdum her şey sorunsuz görünüyor fakat kasadaki arbg ışıkların renklerini değiştiremiyorum nasıl olacak bu?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Benim sistemde geldi 550-600km yol yapmasına rağmen sorun yok gibi yavaştan oyunları kuruyorum.

Sistem geldi kurdum her şey sorunsuz görünüyor fakat kasadaki arbg ışıkların renklerini değiştiremiyorum nasıl olacak bu?
Öndeki fanları diyorsan reset tuşuna basınca değişiyor.

Top Bottom