Neler Yeni

🚨 PCH RTX 3070Tİ SİSTEM GELDİ🚨

no-name

80+ Silver
Şu zor zamanlarda o kadar f/p oranı yüksek bir sistem çıkaracaklarını pek beklemiyorum. Ortalama bir fiyat olur.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
14-16k arası diyorum.
mqdefault.jpg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Umarım Geçiren Gaming ile gelmez sistem

burak9956

80+ Bronze
Da-c 11.800 den satışa çıktı, Nvidia kartlar kendi segmentindeki amd'lere göre biraz daha pahalı oluyor, orta-üst seviye dediği için kasa-psu gibi parçalara tahminen fiyat eklersek 15 bence gayet normal. Da-c sisteme kıyasla tabii ki.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
kur yerinde durmuyor, kur baskılanıyor yani ortada suni bir şey mevcut. bu dediğin reel olsaydı fiyatların değişmesini beklemezsin. kurmaca bir ekonomi olduğu için dışarda gerçek hayat var gerçek ekonomi var maalesef. mb'nin görevi kur ataklarında müdahale etmek onun dışında piyasayı kendi haline stabilize olarak izlemesi gerekiyor, gerçi stabil bir durum da yok ortada ama neyse
Sen ne anlatıyorsun dostum? Ben altın bozdurdum ciddi zarar ettim. Bozan adama şey mi deseydim kur baskılanıyor reis böyleyken böyle bana fazla para ver mi diyecem. Gir ekonomi/döviz sayfasına kur değerleri neyse ona göre işlem alınıyor. Burada 5-6 milyon TL'ye daire almıyoruz ki geleceğe dair ekonomik tahminlerle ilerleyelim. Altı üstü kıçı kırık pc alacaz 10-15 bine.

QRuder

80+ Silver
3070 bence değilse max 3070ti 3080 sistem çıkacağını sanmıyorum kimse üst segment istemiyor çünkü çok pahalı eskiden üst segment abi abi diyenler vardı video altlarında simdi öyle değil 3080 sistem çıkacağını sanmıyorum çıkarsa da güzel bir sürpriz olur(3080 bence orta segment değil )

Eric Cartman

80+ Bronze
Sen ne anlatıyorsun dostum? Ben altın bozdurdum ciddi zarar ettim. Bozan adama şey mi deseydim kur baskılanıyor reis böyleyken böyle bana fazla para ver mi diyecem. Gir ekonomi/döviz sayfasına kur değerleri neyse ona göre işlem alınıyor. Burada 5-6 milyon TL'ye daire almıyoruz ki geleceğe dair ekonomik tahminlerle ilerleyelim. Altı üstü kıçı kırık pc alacaz 10-15 bine.
asıl sen ne anlatıyorsun? ülkede sadece kurla mı işlem yapılıyor bunun yurtiçi giderleri var, enflasyon var. aldığın ürünlere kurdan başka yansıtılan bir veri yok mu? altınla ne alakası var durumun kaçtan bozarsan boz.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
asıl sen ne anlatıyorsun? ülkede sadece kurla mı işlem yapılıyor bunun yurtiçi giderleri var, enflasyon var. aldığın ürünlere kurdan başka yansıtılan bir veri yok mu? altınla ne alakası var durumun kaçtan bozarsan boz.
Enflasyon var da senin enflasyonun sadece isminden haberin var galiba.
Bahsedilen mordart sistem çıktığından bugüne enflasyon değişim %5.64. Sistemin fiyatı 14.500
Artması gereken fiyat max : 15.300 lira. Sizin savunduğunuz fiyat 18 bin. Neden enflasyon varmışta kur baskılanıyor cart curt 18 bin.

Eric Cartman

80+ Bronze
Enflasyon var da senin enflasyonun sadece isminden haberin var galiba.
Bahsedilen mordart sistem çıktığından bugüne enflasyon değişim %5.64. Sistemin fiyatı 14.500
Artması gereken fiyat max : 15.300 lira. Sizin savunduğunuz fiyat 18 bin. Neden enflasyon varmışta kur baskılanıyor cart curt 18 bin.
Ya kardeşim sen ne anlatıyosun? hala daha hükumetin paylaştığı veriyi baz alıp bana konuşma 1 ay içinde sadece süt ürünlerine gelen zam %20, et grubunu hiç söylemiyorum. hala daha 5,64 diyorsun git makarna ye sen

Top Bottom