ömerişteknk
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
7500f ile rx 6600 bile çıkartmazlar bu fiyata hocamBu adam tam f/p sistem yapıyor kral yav. İşlemci olarak 7500f olsa tadından yenmezdi
7500f ile rx 6600 bile çıkartmazlar bu fiyata hocamBu adam tam f/p sistem yapıyor kral yav. İşlemci olarak 7500f olsa tadından yenmezdi
aldınız mıÇıktıktan 10 dk sonra telefonla arayım dedim 50. Sıraya attıalanlara hayırlı olsun yeni yıldan önce 10 numara sistem
aradınız mı hocam sıra bekliyorum ama boşuna mı bekliyorum 31 dk diyor 31 dkdır bekliyorum500 adet gitmiş beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 kaldı
Knk taksit felan seçeneğini sordunmu ödeme kart bilgilerini verdin ödemeyi çektimiSistemi aldım para da çekildi ama onay maili yollayacağım faturayla 5 dakikaya gelir dedi min 15 dk olmuştur hala gelmedi telefon sisteminde zamanında dualsense almıştım onay maili hemen düşmüştü bu gecikti neden anlamadım sorun olur mu acaba arıyorum tekrar da aldım diye herhalde bağlamıyor bile hatta ulaşılmıyor neyse bekleyelim bakalım
Bitmemiş az önce aldım bir taneSipariş hatını arayan oldumu sipariş hatındaki stok bitmişmi
Peşin fiyatına 3 taksit var kart bilgilerini giriyorsun sesli yanıt sistemine onay veriyor az önce aldım benKnk taksit felan seçeneğini sordunmu ödeme kart bilgilerini verdin ödemeyi çektimi
Bir umut 64 sıradayımBitmemiş az önce aldım bir tane
asus kasayamı dizicen içindeki parçalarıBitmemiş az önce aldım bir tane
Peşin fiyatına 3 taksit var kart bilgilerini giriyorsun sesli yanıt sistemine onay veriyor az önce aldım ben
Nerden gördün knk tel sipariş hatınıda göre biliyormusun500 adet gitmiş beyler
600 kaldı
Burdurdan gelmeyi düşünüyordum, iyiki gelmemişimIspartaya stok gelmemiş. Biz insan değil miyiz hoca