1650 den vazgectin heralde knkmNe yani bu fiyata aldım hatamı ettim kötümü yaptım iptal mi edeyim
?Diğer parçalar çok iyi değil fakat işlemci ve kart güzel. 10k için iyi bence.
hayırlı olsun sistem güzel.power da sertifikalı yani o fiyata bence gayet güzel sistem.Stoklar 20 20 geliyor aldım sonunda kaç sene sonra Birde bu power suply nasıldır elimizde patlamaz demi
Eline sağlık hocam minnettarım fitneye dur demedikçe böyle çirkin çirkin yayılır zaten bunu yazan da asla sıradan bir kullanıcı değil sektörden biridir. Kimin tekerine çomak sokmuşuz da bu yorumu yapıyorlar inanılmaz. 3. dünya ülkesi haline geldik nerede elde kalan mal var bize pompaladıkları için buna "dur" diyince bu hallere düşüyoruz misal globalde maskara olan Ryzen 5 4500'ün TR'de ilahlaştırılması gibi. Koyun koyunluğunu yapacak kurt kurtluğunu...Alıntıyı görüntüle
Yedirmeyiz. birde bu kullanıcının yorumuna mod tarafından gülücük atıldı şaka gibi
abdullah abi gozunun yagını yıyım artıık rtx 3070 ti ryzen 5600x 16 gb ram anakart güzel olan bi sistem toplayın abi lütfen gaming gende bi tane pc varonu almak istiyorum ama kendimi enayi gibi hissediyorum.Anladım abiii