10 k için iyiNe yani bu fiyata aldım hatamı ettim kötümü yaptım iptal mi edeyim
Stoklar 20 20 geliyor aldım sonunda kaç sene sonra Birde bu power suply nasıldır elimizde patlamaz demialamadım diyen varsa söverim öylesine ekliyorum sepete rahat rahat alınıyor kitlenme donma yok.
6 dk dayandı
hala var f5 atınca geliyor
marka sağlam sıkıntı yapmaz.Stoklar 20 20 geliyor aldım sonunda kaç sene sonra Birde bu power suply nasıldır elimizde patlamaz demi
Stoklar 20 20 geliyor aldım sonunda kaç sene sonra Birde bu power suply nasıldır elimizde patlamaz demi
Hocam 10k lık tan mı yoksa 11k lıktan mı çektiniz?Stoklar 20 20 geliyor aldım sonunda kaç sene sonra Birde bu power suply nasıldır elimizde patlamaz demi
X kişisi daha iyi yapar , Y kişisi daha iyi yapar diye kıyaslamaya gerek yok. Sistem sistemdir alanlara H.O
10KHocam 10k lık tan mı yoksa 11k lıktan mı çektiniz?
Neden böyle bir kıyaslama yapılıyor onu da anlamıyorum, ne zaman benzer bir konu açılsa bu tartışma çıkıyor. Gereksiz bence yanibencede bu durum bize yariyor sonucta
Çok iyi fakat güncel fiyatıyla alınmaz.Ne yani bu fiyata aldım hatamı ettim kötümü yaptım iptal mi edeyim
Abi 70 stok yapınca nasıl sistem yapılmış oluyor anlamıyorum. Aynı sistem 11400F versiyonu ilk bana geldi 100 stok teklif edince iptal ettim... Geçen ki 700 stoklu sistemim bile anında tükendi artık 50-100 falan bunlar sistem olmaktan çıktı.
Güzel. Hayırlı olsun