keremselim30
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Cihazım Msi Gaming X 1070
Laptopuma adt link kablosu alacağım nvme m2 ssd portundan takacağım ve cihazın bant genişliği o kadar x4 alamadım çünkü vergi geliyordu param yetmiyorX1 yuvası neden?
X4 de alsan darboğaz yapar zaten X1 baya baya yapar.Laptopuma adt link kablosu alacağım nvme m2 ssd portundan takacağım ve cihazın bant genişliği o kadar x4 alamadım çünkü vergi geliyordu param yetmiyor
X1'de Darboğaz olur. X4 olsa kurtarırdı gibi.Laptopuma adt link kablosu alacağım nvme m2 ssd portundan takacağım ve cihazın bant genişliği o kadar x4 alamadım çünkü vergi geliyordu param yetmiyor
Ne yaparsan yap çok verimsiz bir sistem olacak zaten.Keşke 30 dolar vergi kuralı olmasaydı, araştırmaya devam.
pci express 4.0 ssd yuvası yetse bile dönüştürücünün kablosu x1hocam gtx 1070 pcie 3.0 16x destekler yani sen 1x takarsan o da pcie3 1x hızında çalışır. darboğaz yapacaktır
m43jd-wk cihazımda 2 tane ssd yuvası var ve birine takacağım![]()
ADT-Link M.2 NVMe - PCI-E 4.0x16 Genişletici Gen 4/3 Yükseltici Adaptör Jumper Madencilik Kablosu GTX RTX Grafik Ekran Kartı NVIDIA AMD GPU - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pci express 4.0 ssd yuvası yetse bile dönüştürücünün kablosu x1
Hocam bunun hızı da yeterli değil sanırım.şunun gibi bir şey alsana hocam bu sanki o hızda çalışabilir gibi ama emin değilim![]()
PCIE X16 adaptör grafik uzatma kablosu için yükseltici kablo M.2 NVME 90 derece PCI Express 3.0 16X M anahtar yükseltici kablo - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tam olarak değil ama illa takacaksan M2 slotuna maksimum X4 takabilirsin zaten.Hocam bunun hızı da yeterli değil sanırım.
cihazım monster umarım çalışır m2 nvme destekleyen bir cihaz ama gen 3 mü 4 mü bilmiyorumTam olarak değil ama illa takacaksan M2 slotuna maksimum X4 takabilirsin zaten.
Bu arada o yöntem her Laptopta çalışmaz onu da diyim. Fiziksel olarak taksan da BİOS kaynaklı engellere takılırsın.
rtx 3050 laptop çok ısnıyor16 Gbps hızı var adt link store'den olanda bunun 100 cmliği bile var bu yetse çok güzel olurdu .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihazım monster umarım çalışır m2 nvme destekleyen bir cihaz ama gen 3 mü 4 mü bilmiyorum