Nerden buldunabartmış 8k ya 4060 aldım dün
Nerden buldunabartmış 8k ya 4060 aldım dün
hocam serbest piyasa diye öldürüyorlar rx 570 gördüm dün hata kaza gezerken 3 eabartmış 8k ya 4060 aldım dün
marketplace de geziyordum şansa denk geldi adama test yaptırdım zor bela furmark yoruyor falan dedi en son anlaştık aldımNerden buldun
Fiyatlardan haberin yok herhalde ultra 7 265k öneriyorsun birde 15k işlemci vrm kapasitesi yüksek anakart ve kalan parcalarla rahat 25k üstüne cıkabilirsin saçma olmuş o işlemci apu performansıda iyi değilEski nesil Ryzen 5 toplayacağına Ultra 7 265k sistem topla ekrankartsız. Çoğu oyunu düşük grafikte olsa bile kasmadan oynarsın. Eline para geçerse patlatırsın 5060Ti - 5070 felan. Zaten zaman geçtikçe bu kartlar da ucuzlar.
Alacağı ryzen işlemciden iyi olacağı kesin. Dahili grafik kartı olması bir avantaj ve işlemcinin performansıyla bir alakası yok.Fiyatlardan haberin yok herhalde ultra 7 265k öneriyorsun birde 15k işlemci vrm kapasitesi yüksek anakart ve kalan parcalarla rahat 25k üstüne cıkabilirsin saçma olmuş o işlemci apu performansıda iyi değil
Ultra serisi oyun olarak çoğu ryzen işlemciden çöp dahili grafik hiçbir apu olmayan islemcide iyi değil gaming setup alıcaksa neden 7800x3d gibi bir islemci secmesin? Saçma sapan öneri yapmıssınız adamın bütçesi belli i5 14400f rtx 5060 sistem parasına 40 50fps verecek dahili grafik birimli bir cpu almanin hicbir manası yok ultra serisi render dışı 5 para etmez amd islemciler intele kıyasla her segmentte şuan daha iyi konumda arkadaşın bütçesini dikkate alip öneri yapın 15k islemci önermeyin yoksa herkes buraya 9800x3d 7800x3d falan yazardıAlacağı ryzen işlemciden iyi olacağı kesin. Dahili grafik kartı olması bir avantaj ve işlemcinin performansıyla bir alakası yok.
İleride iyi bir ekran kartı alırsa 2k + 4k Gaming sistemi olur.
5'e rx 6600 bulunmuyordu muydu ?2.el bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ryzen 5 3600 ile Gtx 1070 li bir sistem düşündüm. Sizin başka önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı ? ( Ekran kartı için max 5k ayırabilirim )
Tamam lazımsa 3.5'a sarayım diyorum benim 3.5 a satmam piyasayı düşürmüyorsa 5k yazan da yükseltmiyor olması gerekiyor?senin satıyor olman piyasayı düşürüyor mu bulunduğum ilde 5k isteyen var 3 fanlı rog strix 1660super e
Facede az önce asus dual ve gigabyte 2060 gördüm 4750 den reffli üyekeşke 1660ti lar 4.5k
2060s zaten 5k ya bulunuyor 2060 o parayı hak etmiyorFacede az önce asus dual ve gigabyte 2060 gördüm 4750 den reffli üye
piyasaya hakim adam az değerinde satan 100 kişi varken piyasayı bozan 1000 kişi fiyat yükselttiriyor bilmeyende bakıyor ucuz olan cazip gelmiyor bunun kart kutusuz 6000 demiş benimki kutulu diyip 7000 yazıyorTamam lazımsa 3.5'a sarayım diyorum benim 3.5 a satmam piyasayı düşürmüyorsa 5k yazan da yükseltmiyor olması gerekiyor?
face guruplarında da piyasaya hakim adam az tek tek elle eşeleyince bulunuyor bulunmuyor değil fakat geneli için konuşuyorum benFacede az önce asus dual ve gigabyte 2060 gördüm 4750 den reffli üye