Arkadaşlar yakın zamanda pckolikten bir sistem almayı düşünüyorum. Güvenilir mi? Eğer kargoda hasar olursa iade konusunda yardımcı olurlar mı?
PCKolik'den 1 hafta önce AOC Monitör satın aldım. Ürün 1 stok kalınca hemen havale geçtim ve ürünü aldım. Akşama doğru bi siparişi kontrol edeyim dedim durumu ne olmuş diye bi anda iptal etmişler siparişi. Havaleyi iade felan da etmemişler. Ulaşmaya çalıştım telefonlarına, 19.30'dan sonra sanırım telefonlarına bakmıyorlar. İlk sırada olmama rağmen açmadılar 10-15 dakika boyunca.
Ondan sonra ertesi gün sabah wp'den yazdım kendilerine, muhasebe kontrol etsin geri dönüş yapacağız dediler, yapmadılar. Öğleye doğru bi kontrol edeyim dedim tekrardan siparişi işleme almışlar.
Monitör kargoda sıkıntı yaratabileceği için ve biraz aceleci olduğum için mağazalarına gidip teslim aldım ürünü. Mağazaları güzel ama çok ücra bi yerde. Ulaşması, gitmesi zor. Sağolsun orada güzel yardımcı oldu zaten bi tane çalışan vardı sadece.
Kısacası çok büyük bi firma değil, istanbul içi kargoları kendi araçlarıyla teslim ediyorlarmış sanırım. İletişimleri kötü, sonradan ulaşmak felan zor biraz az çalışanları var. Güven konusunda sorun yaşayacağını düşünmüyorum ancak hazır sistem biraz sıkıntı. Bir sürü site var aslında hazır sistem alabileceğiniz, şu anda indirimde olan güzel bir sistem mi var pc kolikde? tercih etme sebebiniz nedir?