Neler Yeni

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
ewt üretimde görünüyormuş 3 ila 10 gün teslimat süresi var falan yazmış çıkmamış sanırım daha.
Bende bugün tam 1 hafta oldu yarına kadar gelmezse yazın kontrol edelim dedi belki çıkmış bile olabilir dedi bekliyoruz bakalım

Boran88_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Boran
8 mart da sipariş verdim 45505 kodu üretim bandindaymis hâlâ gelmedi

Son düzenleme:

ykpkdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yakup Akdemir
Sistemi kargoya verilen arkadaşlar acaba saat kaçta kargoya vermiş mağaza sistemi.
Bana gün içinde verilecek dendi ama kaç gibi verilmiş olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Sistemi kargoya verilen arkadaşlar acaba saat kaçta kargoya vermiş mağaza sistemi.
Bana gün içinde verilecek dendi ama kaç gibi verilmiş olur.
İnstagramdan yaz kargo takip numarasını versinler sana aras kargo takip edersin yani Oluru bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 martta sipariş veren insana yolluyorlar biz daha önce sipariş etmemize rağmen gelmiyor. Adam mı seçiyorlar anlamadım?

ykpkdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yakup Akdemir
İnstagramdan yaz kargo takip numarasını versinler sana aras kargo takip edersin yani Oluru bu

10 martta sipariş veren insana yolluyorlar biz daha önce sipariş etmemize rağmen gelmiyor. Adam mı seçiyorlar anlamadım?
hocam ben bugün teknik destekle görüştüm psu da sipariş verirken bir sıkıntı olmuş sistemde görünmüyormuş o yüzden uzamış süreç bugün gün içinde kargoya vereceklerini söyledi.
Sizde bence teknik servise bağlanmaya çalışın en doğru bilgiyi oradan alırsınız.

Kaç gündür arıyorum sürekli üretim bandında dediler. Bugün yarın vereceğiz kargoya dediler. umarım bu sefer hallolmuştur.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
hocam ben bugün teknik destekle görüştüm psu da sipariş verirken bir sıkıntı olmuş sistemde görünmüyormuş o yüzden uzamış süreç bugün gün içinde kargoya vereceklerini söyledi.
Sizde bence teknik servise bağlanmaya çalışın en doğru bilgiyi oradan alırsınız.

Kaç gündür arıyorum sürekli üretim bandında dediler. Bugün yarın vereceğiz kargoya dediler. umarım bu sefer hallolmuştur.
Valla 30 dk bekledim açan olmayınca instagramdan yazdım saolsunlar döndüler 3-10 gün diyor üretim bandında diyor yarına kadar gelmezse tekrar yazın dedi yarını bekliyelim bakalım

ykpkdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yakup Akdemir
Sonunda kargoya verildi.insallah sıkıntısız gelir artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,818
Üyeler
160,607
Son üye
skyler
Top Bottom