Neler Yeni

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mustafa emirhan yıldız
Beyler bende bi güncelleme geçiyim 8 inde sipariş verdim 17 sinde geldi sorunsuz bi şekilde çalışıyor şuan kablolama paketleme her şey düzgün içiniz rahat olsun daha gelmeyen arkadaşlara haber ediyim dedim

beratext

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berat dinler
Güzel internetim sayesinde valorant bile indiremedim hala ama efsane sistem h.o alirim

Ekler

• IMG_20230318_015419_N.jpg
    IMG_20230318_015419_N.jpg
    1.3 MB · Hit: 133

byhasan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan cetin
arkadaşlar bu DEEPCOOL CC560 kasanın içindeki 3 tane dügme var o ne işe yarıyor renk ayarı falanmı acaba pek bakamadım kurcalamakda istemedim ama

Boran88_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Boran
8 mart gunu sipariş ettim hala gelmedi 2 defa Instagram dan yazdım yakın zamanda gelicek yazdılar gelmedi eline ulasmayan varmı 8 mart gününde sipariş edenler

Mergen

80+ Bronze
8 mart gunu sipariş ettim hala gelmedi 2 defa Instagram dan yazdım yakın zamanda gelicek yazdılar gelmedi eline ulasmayan varmı 8 mart gününde sipariş edenler
Ben 8 Martta Sipariş Vermiştim. 2 Gün Önce Teslim Aldım. Konuda Benden Sonra Sipariş Verenlerde Teslim Aldı. Biraz Uzamış Sizin ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Ben 8 Martta Sipariş Vermiştim. 2 Gün Önce Teslim Aldım. Konuda Benden Sonra Sipariş Verenlerde Teslim Aldı. Biraz Uzamış Sizin ki
Oyun oynarken 1 saat sonra monitör kendi kendine reset atıyordu güç seçeneklerinden enerji tasarrufu yerine en iyi performans şekline getirdim diğer güç ayarlarından da (dengeli önerilen) yaptım Allaha şükürler olsun bidaha kendi kendine reset atmadı özellikle alt+tab yapınca resliyordu kasa fanları ekran kartı fanı çalışıyor sadece monitör ve klavye ısığı resetleniyordu düzeldi çok şükür..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ahmet
ben sadece kasa sipariş verdim montaj işi falan yok sadece bir kasa, henüz gelmedi 4 gün oluyor, endişelenmeye başladım ama yorumları görünce rahatladım geçte olsa sorunsuz geliyor demek ki😂 kargoları yavaş sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
ben sadece kasa sipariş verdim montaj işi falan yok sadece bir kasa, henüz gelmedi 4 gün oluyor, endişelenmeye başladım ama yorumları görünce rahatladım geçte olsa sorunsuz geliyor demek ki😂 kargoları yavaş sadece
Gelir gelir sıkıntı etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Sizinki kaç gün sürdü? Ben sipariş vereli 5 gün (4 iş günü) oldu hala hazırlanma aşamasında.

batuu123

80+ Bronze
pzt sistem aldım cuma mailime fatura geldi, kargoya verilmiş midir sizce? sizde fatura geldiğinde mi kargoya verilmişti sitede hala kargo için hazırlanıyor diyor

Top Bottom