Neler Yeni

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Önce bak driverlar yüklü mü format atmana gerek yok bence çünkü sıfır sistem geliyor sana.. Ramların mhzsini nasıl ayarlıyorsun?
Bios ekranından bundan önce sistem kurduğumda ramlar kendi mhzlernde değikdş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı şekil onla aramızda 25 kişi vardı ben öndeydim onunki geldi ben hala bekliyorum adam seçiyorlar heralde
Ciddimisin saçmalık ya kaçıncı gün verdin sen

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Hocam valla bende beklemiyordum haftaya kalacak sanmıştım. Anakartı b550 yapmıştım. 4 slot rami vardı. Ramleri 1. Ve 3. Slottan 2. Ve 4. Slota aldım. Biraz kablo düzenlemem gerekti. Valla hocam işlemci iyi ısınıyor işlemci yük testi yükledim 95 i buluyor valla sıcaklık.

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Evet arkadaşlar geliyor gelmekte olan
64747EBB-068D-4A54-A083-ED5316461A34.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Mergen

80+ Bronze
Hocam valla bende beklemiyordum haftaya kalacak sanmıştım. Anakartı b550 yapmıştım. 4 slot rami vardı. Ramleri 1. Ve 3. Slottan 2. Ve 4. Slota aldım. Biraz kablo düzenlemem gerekti. Valla hocam işlemci iyi ısınıyor işlemci yük testi yükledim 95 i buluyor valla sıcaklık.
Tron muydu Senin Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Evet arkadaşlar geliyor gelmekte olanAlıntıyı görüntüle
Reis mail mi geldi sana nasıl oldu süreç anlatabilir misin bu kargo takip numarasını nasıl öğrendin

Bios ekranından bundan önce sistem kurduğumda ramlar kendi mhzlernde değikdş

Ciddimisin saçmalık ya kaçıncı gün verdin sen
Ben 9 mart saat 10.00 da verdim

Mergen

80+ Bronze
Reis mail mi geldi sana nasıl oldu süreç anlatabilir misin bu kargo takip numarasını nasıl öğrendin

Mail e de Gelebilir ya da Eğer Kargoya Verilmişse Siparişler Kısmında Aşağıda Görüntüleye Bastığında Takip No Görünür.
Screenshot-2023-03-17-10-24-11-360-edit-com-android-chrome.jpg

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz

Yok kanka mail gelmedi aradım dedim 1 hafta oldu bu neyse kontrol edelim dediler bi baktı aa kargoda efendim diyor gülme tutu beni bir gün öncesinde vermişler sitede güncelememişler takip numarasını istedim verdiler siteye bakmayın arkadaşlar ben her gün arıyarak öğrendim ki kargıladıkları günde aradım daha parça eksik dedi bi ogünde kargoya vermişler müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok her gün arayın

• Beğen

Mergen

80+ Bronze
Aynen. Ama hocam bana ne sitede kargo verildi yazdı ne de mail geldi. Aras kargo mesajı olmasa haberim yoktu.
Sistemin Linki Varsa Atsana Sana Zahmet. Isınıyor Felan Dedin Merak Ettim

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Sistemin Linki Varsa Atsana Sana Zahmet. Isınıyor Felan Dedin Merak Ettim
Tron aldım.
Gigabyte 3070ti
B550m ds3h
Ryzen 5 5600
Kingston fury beast 16x2 rgb
Deepcool c560 kasa + psu (650w)
Wd green 480 gb m2 ssd
Sistem bu benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Yok kanka mail gelmedi aradım dedim 1 hafta oldu bu neyse kontrol edelim dediler bi baktı aa kargoda efendim diyor gülme tutu beni bir gün öncesinde vermişler sitede güncelememişler takip numarasını istedim verdiler siteye bakmayın arkadaşlar ben her gün arıyarak öğrendim ki kargıladıkları günde aradım daha parça eksik dedi bi ogünde kargoya vermişler müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok her gün arayın
Sana cevap yazarken kargo takip numarası geldi Allaha şükür gelir bugün 😂

Tron aldım.
Gigabyte 3070ti
B550m ds3h
Ryzen 5 5600
Kingston fury beast 16x2 rgb
Deepcool c560 kasa + psu (650w)
Wd green 480 gb m2 ssd
Sistem bu benim
Kardeşim bu sizinki gibi nereden bakıyoruz tahmini teslimat saati falan ben bulamadım nereye tıklıycaz?

byhasan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan cetin
banada dün insta dan üretimde yazdılar. aynıgün mail atmıştım sipariş durumum hakkında die gece cvp yazmışlar siparişim kargodaymış ayın 15 inde verilmiş :D kimsenin birbirinden haberi yok heralde bunların

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
banada dün insta dan üretimde yazdılar. aynıgün mail atmıştım sipariş durumum hakkında die gece cvp yazmışlar siparişim kargodaymış ayın 15 inde verilmiş :D kimsenin birbirinden haberi yok heralde bunların
Benimde ayın 15inde saat 1 buçukta vermişler

Top Bottom