Neler Yeni

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Hayır anlamıyorum ben 10'unda arandım. Siz daha önce sipariş veridiğiniz halde bizim önümüze nasıl geçiliyor? Siparişlerimiz 2 hafta mı sürecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır anlamıyorum ben 10'unda arandım. Siz daha önce sipariş veridiğiniz halde bizim önümüze nasıl geçiliyor? Siparişlerimiz 2 hafta mı sürecek.
Zaten bizimkiler darlayıp duruyo siteyi tam bilmiyolar diye şimdi 2 hafta sonra gelcek desem daha da darlayacaklar

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
en son konuştuğumda 7 ila 10 gün arası demişlerdi bende tamam dedim 10 gün dolmasını bekliyorum hala yapılmazsa direk dükkanlarına paramı almaya gideceğim
Anladım kanki.

Zaten bizimkiler darlayıp duruyo siteyi tam bilmiyolar diye şimdi 2 hafta sonra gelcek desem daha da darlayacaklar
Nasıl yani anlamadım kral olayı seni niye aradılar ki ?

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Anladım kanki.

Nasıl yani anlamadım kral olayı seni niye aradılar ki ?

9'unda sipariş verdim.10'unda Kargo süreci hakkında ve şikayetim varda "10 gün oldu hala gelmedi" , "eve geldi sitede hala kargo için hazırlanıyor yazıyo" gibi sıkıntıları sordum ayrıyeten kargoya verildiğinde kargo takip numarasını istediğim bir mail atmıştım. 2-3 saat sonra arayarak dönüş yaptılar. Ortalama işlemlerin 4-5 günü bulduğunu söylediler. Ve haftaya elinizde olur dediler. "10 gün geçti gelmedi" diyenler için ya kampanyalı günlerde yoğunluktan dolayı gecikme olduğunu ya da teslimat adresleri ile ilgili bir sıkıntı (Yanlış adres vs.) olduğundan gecikme olduğunu söylediler. Sitedeki bilgiler için de bir şey söylemişti de tam hatırlamıyorum yanlış bir şey söylemeyeyim.

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Kanki geçen ayın 9 u mu valla kusura bakma nasıl oldu çözemedim şu anda

.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777

.
Yok aga bu ayın 9u.

.
Geçen hafta perşembe sipariş verdim. Cuma günü mail attım 3 saat sonra aradılar. Bana işlemlerin ortalama 5 günü bulduğunu ve sistemin haftaya elimde olacağını söylediler. Ve de şuan çok yoğunluk yok demişlerdi.

Yok aga bu ayın 9u.

Geçen hafta perşembe sipariş verdim. Cuma günü mail attım 3 saat sonra aradılar. Bana işlemlerin ortalama 5 günü bulduğunu ve sistemin haftaya elimde olacağını söylediler. Ve de şuan çok yoğunluk yok demişlerdi.
Bunların üzerine ben bursa da oturuyorum sizinkilerden önce gelirse benim sistem bi tahminim var erken gelme olayıyla ilgili.

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Yok aga bu ayın 9u.

Bunların üzerine ben bursa da oturuyorum sizinkilerden önce gelirse benim sistem bi tahminim var erken gelme olayıyla ilgili.
anladım kanki ben 8 inde sipariş verdim 10 gün oldu deyince şaşırdım 😅 ayın 9 u yani 3 4 gün olmuş

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Yok aga bu ayın 9u.

Kargoya verilse sıkıntı yok bana 1 gün sonra ulaşır

Siz taksitle mi aldınız sistemi
Yok tek çekim

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Kargoya verilse sıkıntı yok bana 1 gün sonra ulaşır

Yok tek çekim
Benimki de tek çekim. Şey dicektim eğer geç gelirse acaba ödeme yöntemine göre mi öncelik veriyorlar diyecektim ama bir farklı olacağını zannetmiyorum.

Top Bottom