Neler Yeni

Pckolik kargo süresi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Baran
İstanbul’da Avrupa yakasındayım pckoliken bugün sistem söyledim nekadar sürede ulaşır ?

OKSEIDON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Akif SOYDAL

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Daha önce alan varsa nekadar sürede aldığını merak ettim şubesine gitsem 30dk lık mesafede 😅😅😅
İletişime geçerseniz belki şubeden de alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Onların da işine gelir kargo parası ödemezler.

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
Daha önce alan varsa nekadar sürede aldığını merak ettim şubesine gitsem 30dk lık mesafede 😅😅😅
28 şubatta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı (Antalya) . 30 dk lık mesafe için değer mi konu açtığın :) git al mis gibi imkanın varken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta monitör de götür yanında hemen dene orada bir sorun çıkarsa anında değiştir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
28 şubatta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı (Antalya) . 30 dk lık mesafe için değer mi konu açtığın :) git al mis gibi imkanın varken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta monitör de götür yanında hemen dene orada bir sorun çıkarsa anında değiştir :D
Hahaha mantıklı hocam sorun şu motor var bende taşıma içinn sorun , ama yarın bi arıyım bakalım duruma göre , monitör de sipariş ettim ya eğer monitör erken gelirse kasa gelmez ise gidip kendim alırım

Top Bottom