bir hafta sonra kesilmesini sebebi neymiş sordunuz muMerhaba arkadaşlar pckolikten RTX 5080 aldım ancak faturası yok e mail e ve pckolik siparişime baktım oralara faturam gelmemiş arayıp sorduğumda bir hafta sonra kesilecek deniyor ne yapmalıyım
bazı firmalar bir hafta içinde gönderiyor faturayıMerhaba arkadaşlar pckolikten RTX 5080 aldım ancak faturası yok e mail e ve pckolik siparişime baktım oralara faturam gelmemiş arayıp sorduğumda bir hafta sonra kesilecek deniyor ne yapmalıyım
Sormadım onu aklıma gelmedi çünkübir hafta sonra kesilmesini sebebi neymiş sordunuz mu
İnşallah çünkü cuma sipariş etmiştim saat 1 gibi o gün kargoya verilmesini istedim o gün kargoya verdiler ama fatura kesilmemiş. Üründe zaten bugün bana ulaştıbazı firmalar bir hafta içinde gönderiyor faturayı
birkaç gün içinde gelir bence
gönderirler bence bir problem olmazSormadım onu aklıma gelmedi çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah çünkü cuma sipariş etmiştim saat 1 gibi o gün kargoya verilmesini istedim o gün kargoya verdiler ama fatura kesilmemiş. Üründe zaten bugün bana ulaştı
2 haftaya kadar süresi var diye biliyorum.
Ben de fatura kesiyorum ve bende bir hafta içerisinde kesilmesi gerekiyor diye biliyorumMuhasebecim var buna benzer bir olay yaşamıştım, vergi usul kanunu gereği olarak 7 gün içerisinde kesilmesi gerektiğini söyledi. Firmaya ürünün e-faturasını mail aracılığı ile atmasını istedim 2 saat sonra fatura maile gelmişti.