Neler Yeni

Çözüldü✓ Pckolik saçma sapan kargo süreci ve siparişlerimde artık gözükmüyor

Edwin1925

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Edwin
Pckolikden aldığım ürün hemen bir sonraki gün dağıtıma çıktı. Beni kargocu kendi numarasından aradı ulaşamadı ben geri aradım açmadınız sizin kargoyu geçtim yarın teslim edilir dedi sesimi çıkarmadım. Dün gelmedi üstüne üstelik siparişlerim kısmından gitti. Zaten fatura vs yok. İstanbul içi kargoyu kendileri dağıtıyormuş. Şu an cumartesi diye kimseye ulaşamıyorum ne yapmalıyım ?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Onur
Pckolikden aldığım ürün hemen bir sonraki gün dağıtıma çıktı. Beni kargocu kendi numarasından aradı ulaşamadı ben geri aradım açmadınız sizin kargoyu geçtim yarın teslim edilir dedi sesimi çıkarmadım. Dün gelmedi üstüne üstelik siparişlerim kısmından gitti. Zaten fatura vs yok. İstanbul içi kargoyu kendileri dağıtıyormuş. Şu an cumartesi diye kimseye ulaşamıyorum ne yapmalıyım ?
Kendi sayfalarında iletişimleri yoksa sorun. Benimde paketimi bir an da gönderdiler. Hiç anlam veremedim. Kargo olarak anormal bir çalışma şekilleri var.

Edwin1925

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Edwin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sayfalarında iletişimleri yoksa sorun. Benimde paketimi bir an da gönderdiler. Hiç anlam veremedim. Kargo olarak anormal bir çalışma şekilleri var.
İletişimleri var ama hafta içi açık sadece. Faturanı yolladılar mı ?

Edwin1925

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Edwin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazartesi birden bire arandım kargocu 10dk sonra geldi. Fatura teslimden 1 hafta sonra mail geliyomuş güya hadi bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,553
Üyeler
166,954
Son üye
Faruk_31_34
Top Bottom