🔥İndirim PCKolik WEB'e Özel Doğum Günü Fırsatları

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,714
işgüzarlık yapıyorlar zaten 1199tl olan şeyi fiyatını düşürmüş gibi 1199 yapmışlar xd

Düzenleme: Çığır açmışlar ssd katagorisinde 1hafta önce 999tl olan ssd yi yeniden indirim ayağına 999tl yapmışlar çoğu ssd de aynı durum yazık heveslenmiştim :)

Son düzenleme:
Son güne özel WEB'e indirimler yapmışlar. Hazır sistemlerde indirim yok ama onun dışında ki ürünler iyi.

Bu 2. el fiyatında resmen:
Bir tek bu gözüme çarptı, 5 bine 2x16 almak yerine 2 bin daha vermek mantıklı gibi. Zaten sanırım bir tek şu Goodram in ürünlerinde ciddi manada indirim var kalanlar başka yerlerde daha ucuz genelde 😀

Pckolik den uzak durun sonra çok başınız ağrır.
Müşteri hizmetleri nasıldır bilmem ama benim ekran kartını 1 haftada anca kargolamışlardı her gün yazıyordum görüldü atıyorlardı ghostlanmış gibi hissettim ama en azından mouse hediye edip gönlümü aldılar

Milleti ***** yerine koyuyorlar, sözde indirim diyerek

doğum günü fırsatlarını gördükten sonra tıksındım firmadan madem bu kadar indirim yapılabiliyordu mağazaya özel neden web e stok koymadılar çünkü ittirecekleri müşteri lazım webden alışverişlerde :kekw: influcer tayfa diye toplamışlar kezbanları kekoları

Web'e özel indirim diyip 2999 TL yapıyorlar. Mağaza gel al fiyatı 2499 oluyor. E yine mağazaya özel ki bu. Aynı kategoriden birkaç ürünü mağazada birkaç ürünü de web'de indirime sokarsın oldu bitti. Pckolik'te bu işlere bakan arkadaş kimse biraz kafa yorsun

Hani nerede indirim ?

Son güne özel WEB'e indirimler yapmışlar. Hazır sistemlerde indirim yok ama onun dışında ki ürünler iyi.

Bu 2. el fiyatında resmen:
ram beleş resmen ben iyzico vs ile o paralara almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri