Neler Yeni

PC'm düşük FPS alıyor

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Arkadaşlar yeni i3 10100f 1660superli sistem kurdum youtubeda fps testlerini iizlediğimde valorantda aynı fpsi alıyorum ama gta5de 40-50 fps daha aşşasında alıyorum aynı ayarları yaptım sizce sorun ne olabilir arkadaşım gtada optimizasyon sorunu olduğunu söylemişti diğer oyunları henüz indiremedim testini yapıcam

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
driverları kurdun mu

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
önce silin tabii

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Driver boosterla kurdum o yüzden bi sıkıntı olmuş olabilir mi?
Ondan sıkıntı olmuş olabilir, windows sistem geri yükleme kullanarak format tarihine geri dönün ve driverleri kendi sitelerinden kurun.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
önce silin tabii
c ye kurulmuştur büyük olasılık dosya konumunu bulup ordan silmeniz lazım daha sonrasında da denetim masasından kurduğunuz o programı da kaldırın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan sıkıntı olmuş olabilir, windows sistem geri yükleme kullanarak format tarihine geri dönün ve driverleri kendi sitelerinden kurun.
bu da bi seçenek

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
PC ilk kurulduğunda yüklendi driver ve ondan sonra gta5 indirdim bidaha 24 saat indirmek istemiyorum farklı bir yolu var mı?

Bildeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bildeniz
Arkadaşlar yeni i3 10100f 1660superli sistem kurdum youtubeda fps testlerini iizlediğimde valorantda aynı fpsi alıyorum ama gta5de 40-50 fps daha aşşasında alıyorum aynı ayarları yaptım sizce sorun ne olabilir arkadaşım gtada optimizasyon sorunu olduğunu söylemişti diğer oyunları henüz indiremedim testini yapıcam
Driver booster gibi programlar kullanmak istiyorsan tavsiye edebileceğim en güvenilir araç driver pack'tir fakat uygulamayı indirdikten sonra uzman kipini seçip sonrasında ise sol taraftaki menüden programlardan bütün tikleri kaldırmanı tavsiye ederim

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
tek disk mi var pc de

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Driver booster gibi programlar kullanmak istiyorsan tavsiye edebileceğim en güvenilir araç driver pack'tir fakat uygulamayı indirdikten sonra uzman kipini seçip sonrasında ise sol taraftaki menüden programlardan bütün tikleri kaldırmanı tavsiye ederim
Hayır kullanmak istemiyorum bi abimiz kullan dedi bende eyv diyip denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek disk mi var pc de
Evet 480 ssd var

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
PC ilk kurulduğunda yüklendi driver ve ondan sonra gta5 indirdim bidaha 24 saat indirmek istemiyorum farklı bir yolu var mı?
Manuel olarak; Denetim masası > Aygıt Yöneticisi > Silmek istediğiniz driver'a sağ tıklayın > Kaldır'a basın.

Top Bottom