Evet,internete girememe gibi bir durum olabilir.Hepsini silsem bi sıkıntı olur mu?
hayır zaten ekran kartı driverı dışında windows size diğer güncellemeleri yapıyorHepsini silsem bi sıkıntı olur mu?
Evet.Böyle mi yapaymAlıntıyı görüntüle
D'ye 70gb verdim evde 500gb hdd var taşınabilir oyunları ona atıp öyle yapsam nasıl olur?C D şeklinde ayırdıysanız d ye taşıyın oyunu steam üzerinden daha sonra sadece c kısmını formatlayabilirsiniz
olabilir problem teşkil etmezD'ye 70gb verdim evde 500gb hdd var taşınabilir oyunları ona atıp öyle yapsam nasıl olur?
HDD'yi bulamadım başka çözüm yolu lazımolabilir problem teşkil etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
steamde kütüphaneden yapabiliyorsunuz oyunlara sağ tıklayıp özellikler daha sonrada yerel dosyalar kısmında ilgili seçeneği bualbilrisiniz
Ayrıyetten valorantta aynı fpsi alıp gtada farklı alması biraz garip değil mi?olabilir problem teşkil etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
steamde kütüphaneden yapabiliyorsunuz oyunlara sağ tıklayıp özellikler daha sonrada yerel dosyalar kısmında ilgili seçeneği bualbilrisiniz
Asıl sorun gta zaten diğerleri bi gecede ineroyun dosyalarını yedekle var ama aynı oun yeri kaplıyordu sanırım 32 veya 64 gblık bi flash belleğiniz varsa 1 2 oyun kurtarabilirsiniz gta hariç maalesef