Neler Yeni

PC'me mining virüsü girdi. Tedirginim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar selam. Her yerde aynı şifreyi kullanan birisiyim karmaşık bir şifrem vardı ona güveniyordum neyse. 1 hafta evvel mining virüsü girdi format attım pc ye kaspersky falan her şey ile taradım pc'de sorun yok. Ama discord hesabım kapatıldı neyse ki geri açtım. Facebook hesabıma erişilmeye çalışıldı. Direkt hesabı sildim. Twitter hesabımdan saçma saçma NFT postları rt'lendiğini farkettim direkt onu da kapattım kökten. Zaten sosyal medya kullanmam fazla. Her yerde şifre değiştirdim 2'li doğrulama açtım her yerden. Ben hala tedirginim ama. Ne yapmalıyım? Kaspersky ile taradım bişi yok ama kurt düştü işte içime. Virüste şöyle bulaştı büyük ihtimalle. Ben editörüm. After Effects için plugin indirdim. (tabii ki crack 50 dolar verecek gücüm yok bende para kazanmaya çalışıyorum bir yerlerden) Ordan bulaştığını düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda kaçak indirdiğim tek şey o. Birisi içimi rahatlatsın nolur. Gerekirse tekrar format atarım problem değil.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Arkadaşlar selam. Her yerde aynı şifreyi kullanan birisiyim karmaşık bir şifrem vardı ona güveniyordum neyse. 1 hafta evvel mining virüsü girdi format attım pc ye kaspersky falan her şey ile taradım pc'de sorun yok. Ama discord hesabım kapatıldı neyse ki geri açtım. Facebook hesabıma erişilmeye çalışıldı. Direkt hesabı sildim. Twitter hesabımdan saçma saçma NFT postları rt'lendiğini farkettim direkt onu da kapattım kökten. Zaten sosyal medya kullanmam fazla. Her yerde şifre değiştirdim 2'li doğrulama açtım her yerden. Ben hala tedirginim ama. Ne yapmalıyım? Kaspersky ile taradım bişi yok ama kurt düştü işte içime. Virüste şöyle bulaştı büyük ihtimalle. Ben editörüm. After Effects için plugin indirdim. (tabii ki crack 50 dolar verecek gücüm yok bende para kazanmaya çalışıyorum bir yerlerden) Ordan bulaştığını düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda kaçak indirdiğim tek şey o. Birisi içimi rahatlatsın nolur. Gerekirse tekrar format atarım problem değil.
Hesaplarınıza büyük ihtimal pc yi sıfırlamadan önce erişmişlerdir ondan rt fln atmıştır Twitter da. Hesapalrı kapadıysanız sıkıntı yok, 2li doğrulama açmanızda iyi olmuş kapamayın sakın doğrulamayı. Sıfırlayıp taradıysanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesaplarınıza büyük ihtimal pc yi sıfırlamadan önce erişmişlerdir ondan rt fln atmıştır Twitter da. Hesapalrı kapadıysanız sıkıntı yok, 2li doğrulama açmanızda iyi olmuş kapamayın sakın doğrulamayı. Sıfırlayıp taradıysanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Hocam pc'yi sıfırlayalı 2-3 gün oldu. Bu gün rt lemeye başladı. Hayır 2 gündem okurum diye açtıydım üzülmedim de kapanmasına gmailde kartım vardı :d Açıkçası tutuştum

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Hocam pc'yi sıfırlayalı 2-3 gün oldu. Bu gün rt lemeye başladı. Hayır 2 gündem okurum diye açtıydım üzülmedim de kapanmasına gmailde kartım vardı :d Açıkçası tutuştum
Eğer kartınız alışveriş sitelerine kayıtlıysa ordanda kaydedilen kartları kaldırmanız ve kartınıza limit koymanız iyi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kartınız alışveriş sitelerine kayıtlıysa ordanda kaydedilen kartları kaldırmanız ve kartınıza limit koymanız iyi olabilir
Hatta kartı e alışverişe kapatın her alışveriş yapacağınızda açıp tekrar kaparsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Kredi kartlarini banka kartin kayitliysa yak at imha et aksi hale booom

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Pc`yi tarayıp temizlediyden bir şey olmaz, zaten iki adımı doğrulamaları da açmışsın bir şey olmaz. Gayet olağan şeyler bunlar, tedbirini aldıktan sonra korkmana gerek yok, şu iki adımı doğrulama çok güzel bir şey.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc`yi tarayıp temizlediyden bir olmaz, zaten iki adımı doğrulamaları da açmışsın bir şey olmaz. Gayet olağan şeyler bunlar, tedbirini aldıktan sonra korkmana gerek yok, şu iki adımı doğrulama çok güzel bir şey.
Hocam korkuyor insan. Ekmek parası derdine ne hallere düştük. 2 papçi editi yapıcaz bi rsmb indirdik telef oluyoduk.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam korkuyor insan. Ekmek parası derdine ne hallere düştük. 2 papçi editi yapıcaz bi rsmb indirdik telef oluyoduk.
Sende yine iyi bizim HiveOs şifremizi gmail'i bulmuşlardı yarım gün adamlara kazım yaptık :D

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bios a kurulan virüslerde oluyor acaba senin virus oyle bisi olabilirmi

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Valla geçmiş olsun hocam. İyi farketmişsiniz yine.
Sürekli takip ediyoruz zaten bi gece bi baktım hiveOS'dakiler başka cüzdana kazıyor biz düzeltiyoruz onlar kendi cüzdanlarına alıyordu :D Baya koyan bi durumdu şimdi her şey de 2 adımlı doğrulama var yoksa çok müsait hacklenmek.

Top Bottom