PC'me virüs mü bulaştı?

Metenikbc

80+
Reaksiyon skoru
2
1400 FPS aldığım bir oyuna girince (Minecraft) GPU'dan motor sesi çıkıyor ve kontrol ettiğimde GPU %99'a çıkmış, Bilgisayarıma oyun için bir eklenti indirdiğimde (shaderpack) böyle oldu. Eklentiyi her yerden sildim ama düzelmedi. Virüs bulaşmış olabilir, Sizce format atmalı mıyım?

1400 FPS aldığım bir oyuna girince (Minecraft) GPU'dan motor sesi çıkıyor ve kontrol ettiğimde GPU %99'a çıkmış, Bilgisayarıma oyun için bir eklenti indirdiğimde (shaderpack) böyle oldu. Eklentiyi her yerden sildim ama düzelmedi. Virüs bulaşmış olabilir, Sizce format atmalı mıyım?
Shader'ı nerden indirdiniz virüs bulaşmış olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem boştayken görev yöneticisinden ekran kartına bakarmısınız ne kadar kullanılıyor

GPU'nun fazla kullanılması iyiye işarettir. CPU ile karıştırmayın bunu. GPU'da Coilwhine olabilir, genelde teknik bir sorundur.
Ama boşta GPU kullanımı fazlaysa mining virüsü bulaşmış olabilir.

GPU'nun fazla kullanılması iyiye işarettir. CPU ile karıştırmayın bunu. GPU'da Coilwhine olabilir, genelde teknik bir sorundur.
Minecraft'ta GPU kullanımı düşük olur, işlemci oyunu.

Bende minecraftta shaderpack kurdum coilwhine var ses çıkarıyor baya. Fps sınırlayın hangi oyunda çıkarıyorsa sesi duzeliyor. Ama tavsiyem fps sınırlamayın shaderi kaldırın. Gpu diyor ki sınır yok verebildiğjm kadar fps verim hurraaaa diyor ve sonuç olarak çok fps verip coilwhine yapıyor. Tam bilmiyorum ama garip bir konu.

Shader'ı nerden indirdiniz virüs bulaşmış olabilir

Sistem boştayken görev yöneticisinden ekran kartına bakarmısınız ne kadar kullanılıyor
curseforge

Kaspersky yükle bak. Olmadı format at fazla uzatma riske girme.
tmm

Bende minecraftta shaderpack kurdum coilwhine var ses çıkarıyor baya. Fps sınırlayın hangi oyunda çıkarıyorsa sesi duzeliyor. Ama tavsiyem fps sınırlamayın shaderi kaldırın. Gpu diyor ki sınır yok verebildiğjm kadar fps verim hurraaaa diyor ve sonuç olarak çok fps verip coilwhine yapıyor. Tam bilmiyorum ama garip bir konu.
bende de coil whine geliyor şimdide fanlar bağırıyor

curseforge

tmm

bende de coil whine geliyor şimdide fanlar bağırıyor
Shaderpack indirince virüs gelmez benim bildiğim. Çünkü sadece indiriyorsunuz açmıyorsunuz dosyayı. Görüşüm bu yönde ne kadar doğru bilmiyorum. Shader açınca normal ama orası kesin. Çok garip şekilde Shaderli Mc çoğu oyunda max grafikte olduğu halden daha çok yorup bağırtıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,406
Üyeler
187,827
Son üye
necipreis
Geri