Neler Yeni

PC'me virüs mü bulaştı?

Metenikbc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Gökay Akbulut
1400 FPS aldığım bir oyuna girince (Minecraft) GPU'dan motor sesi çıkıyor ve kontrol ettiğimde GPU %99'a çıkmış, Bilgisayarıma oyun için bir eklenti indirdiğimde (shaderpack) böyle oldu. Eklentiyi her yerden sildim ama düzelmedi. Virüs bulaşmış olabilir, Sizce format atmalı mıyım?

Bartuu

80+ Silver
1400 FPS aldığım bir oyuna girince (Minecraft) GPU'dan motor sesi çıkıyor ve kontrol ettiğimde GPU %99'a çıkmış, Bilgisayarıma oyun için bir eklenti indirdiğimde (shaderpack) böyle oldu. Eklentiyi her yerden sildim ama düzelmedi. Virüs bulaşmış olabilir, Sizce format atmalı mıyım?
Shader'ı nerden indirdiniz virüs bulaşmış olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem boştayken görev yöneticisinden ekran kartına bakarmısınız ne kadar kullanılıyor

Bura.K

80+ Silver
GPU'nun fazla kullanılması iyiye işarettir. CPU ile karıştırmayın bunu. GPU'da Coilwhine olabilir, genelde teknik bir sorundur.
Ama boşta GPU kullanımı fazlaysa mining virüsü bulaşmış olabilir.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
GPU'nun fazla kullanılması iyiye işarettir. CPU ile karıştırmayın bunu. GPU'da Coilwhine olabilir, genelde teknik bir sorundur.
Minecraft'ta GPU kullanımı düşük olur, işlemci oyunu.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Bende minecraftta shaderpack kurdum coilwhine var ses çıkarıyor baya. Fps sınırlayın hangi oyunda çıkarıyorsa sesi duzeliyor. Ama tavsiyem fps sınırlamayın shaderi kaldırın. Gpu diyor ki sınır yok verebildiğjm kadar fps verim hurraaaa diyor ve sonuç olarak çok fps verip coilwhine yapıyor. Tam bilmiyorum ama garip bir konu.

Metenikbc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Gökay Akbulut
Shader'ı nerden indirdiniz virüs bulaşmış olabilir

Sistem boştayken görev yöneticisinden ekran kartına bakarmısınız ne kadar kullanılıyor
curseforge

Kaspersky yükle bak. Olmadı format at fazla uzatma riske girme.
tmm

Bende minecraftta shaderpack kurdum coilwhine var ses çıkarıyor baya. Fps sınırlayın hangi oyunda çıkarıyorsa sesi duzeliyor. Ama tavsiyem fps sınırlamayın shaderi kaldırın. Gpu diyor ki sınır yok verebildiğjm kadar fps verim hurraaaa diyor ve sonuç olarak çok fps verip coilwhine yapıyor. Tam bilmiyorum ama garip bir konu.
bende de coil whine geliyor şimdide fanlar bağırıyor

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
curseforge

tmm

bende de coil whine geliyor şimdide fanlar bağırıyor
Shaderpack indirince virüs gelmez benim bildiğim. Çünkü sadece indiriyorsunuz açmıyorsunuz dosyayı. Görüşüm bu yönde ne kadar doğru bilmiyorum. Shader açınca normal ama orası kesin. Çok garip şekilde Shaderli Mc çoğu oyunda max grafikte olduğu halden daha çok yorup bağırtıyor.

Top Bottom